Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders gemaakt in Duitsland

Geplaatst op 1 mei 2019 om 08:37 uur

Met de oprichting van Chronovision watchwinders heeft dit Duitse merk zichzelf het doel gesteld watchwinders te ontwikkelen waarbij alle goede aspecten van watchwinders gecombineerd worden. Niet alleen op het gebied van kwaliteit maar ook qua design, functionaliteit en duurzaamheid. Tegelijkertijd moesten deze watchwinders een innovatieve oplossing bieden om de nadelen van de watchwinders op de markt te omzeilen. Om dit ambitieuze doel te kunnen bereiken, heeft men twee jaar lang testen en experimenten uitgevoerd met als resultaat de ontwikkeling van een unieke variant op de traditionele watchwinder. De zeventig afzonderlijke onderdelen waar de watchwinders uit bestaan worden in drieëntwintig stappen geassembleerd door bekwame vaktechnici.

Chronovision One watchwinder

De Chronovision watchwinders worden gemaakt in Duitsland. De watchwinders zijn voorzien van een Duitse motor van hoge kwaliteit. De specifieke modellen zijn zelfs te bedienen via de smartphone door middel van bluetooth. Door de compacte vormgeving zijn de Chronovision watchwinders ideaal om mee te nemen tijdens het reizen of te plaatsen in een kluis. De watchwinders zijn verkrijgbaar voor één automatisch horloge. De luxe Ambiance collectie van Chronovision biedt mogelijkheid tot het opwinden van meer horloges.

Het design is strak en modern te noemen. De prachtige materialen zoals hout en aluminium geven de watchwinders een luxe en rustige uitstraling. Toch zijn de Chronovision watchwinders verrassend betaalbaar en daardoor een uitstekende keuze voor liefhebbers van automatische horloges. De Chronovision Ambiance watchwinders zijn hoger geprijsd in verband met de uiterst luxe materialen en grotere capaciteit. U mag dan wel de beste kwaliteit verwachten!

Met 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders voeren wij enkel A-merken die zich al jarenlang bewezen hebben. Als officieel dealer van Chronovision voeren wij de nieuwste collecties die uit voorraad leverbaar zijn. Elke watchwinder wordt geleverd met 3 jaar garantie en handleiding.