Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Rapport watchwinders - SALE

Geplaatst op 8 mei 2019 om 15:17 uur

Het watchwinder merk Rapport is afkomstig uit Engeland. De geboorte van het merk vond plaats in 1898 toen de 20 jarige Maurice A. Rapport zijn eerste horloge op de  markt bracht. Het horloge werd zo goed ontvangen dat het bedrijf M.A. Rapport & Co een feit werd. In de jaren die volgden werd het merk wereldwijd bekend en populair.

Rapport EVO blauw watchwinder

Rapport produceert onder andere horloges, zakhorloges en watchwinders. De focus ligt echter nadrukkelijk op watchwinders en horlogeboxen. Innovatie en ontwikkeling staan bij het bedrijf zeer hoog in het vaandel. Aan de assemblage en afwerking van de producten wordt met uiterste precisie gewerkt en dit is absoluut te zien aan kwaliteit en uitstraling.

De watchwinders van Rapport zijn traditioneel en hebben een stijlvolle uitstraling. De klassieke ontwerpen zijn niet alleen op technisch gebied een waardevolle toevoeging aan uw horlogeverzameling, ook in esthetisch opzicht hebben de watchwinders zeker hun meerwaarde. In onze webshop vindt u de laatste modellen van het merk in de uitverkoop. Dit biedt u de uitgelezen kans te kiezen voor een goede watchwinder die uw horloge(s) op de juiste wijze van beweging voorziet en deze daarnaast beschermt tegen beschadiging en slijtage.

Voor de Rapport watchwinders geldt; op = op!