Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders met bluetooth

Geplaatst op 22 oktober 2018 om 14:33 uur

Chronovision watchwinders

Watchwinders uit Duitsland zijn altijd populair gebleken. Vanwege de kwaliteit, functionaliteit en de betaalbare prijzen zijn Duitse watchwinders prima geschikt voor het opwinden van automatische horloges. Een merk dat relatief nieuw is maar hard aan de weg timmert is Chronovision. In Sauerland, Duitsland, produceert Chronovision watchwinders die geschikt zijn voor elk horloge. De Chronovision One is enige jaren geleden gepresenteerd en wordt volledig met de hand gemaakt. Deze watchwinder is compact, voorzien van bluetooth functie en volledig te programmeren zodat het elk horloge ongeacht merk en model kan voorzien van energie. 

Met meer dan 70 verschillende onderdelen, vrijwel geluidsloze opwinding en een intelligente slaapmodus is de Chronovision One watchwinder een serieuze concurrent van Swiss Kubik. De watchwinder kan met de klok mee, tegen de klok in en afwisselend ronddraaien en het aantal omwentelingen per dag kan met stapjes van 50 tussen de 500 en 2500 ingesteld worden. Het leuke aan deze watchwinders is dat er veel verschillende uitvoeringen zijn. Op gebied van materiaal kan je kiezen uit hout, aluminium, metaal en carbon. Qua kleuren kan je het zo gek niet bedenken of de Chronovision One watchwinder is leverbaar. 

De watchwinder wordt aangedreven door batterijen die minimaal 6 maanden meegaan (één set batterijen). De garantie bedraagt 3 jaar zodat je als gebruiker altijd zekerheid hebt. Als officieel dealer van Chronovision leveren wij elke watchwinder keurig verpakt, met garantie en handleiding. Binnen Nederland bieden wij gratis verzending en naar het buitenland bieden wij via Fedex scherpe verzendtarieven.