Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss made RDI watchwinders

Geplaatst op 30 oktober 2018 om 10:00 uur

Een ware horlogeverzamelaar kan niet zonder een watchwinder. Een watchwinder is een accessoire dat wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat een automatisch horloge blijft lopen wanneer het niet gedragen wordt. Buiten dat, geeft een watchwinder met een prachtig design u de gelegenheid uw verzameling op een mooie en veilige manier te presenteren. Een mooi voorbeeld van high end watchwinders die opvallen door hun bijzondere uitstraling en creatieve designs zijn de RDI watchwinders uit Zwitserland.

Het familiebedrijf RDI werd in 2006 opgericht in Zwitserland. RDI heeft een geavanceerde fabriek en produceert watchwinders van hoge Zwitserse kwaliteit. Alle materialen die gebruikt worden voor deze watchwinders zijn afkomstige uit Zwitserland. Betrouwbaarheid, innovatie en vakmanschap staan voorop. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van hoogstaande moderne technologie. De RDI watchwinders staan bekend om hun zeer stille Swiss made motoren. Kortom, de RDI watchwinders zijn de watchwinders voor de beste automatische horloges. U hoeft nooit meer bang te zijn dat uw automatische horloges stilstaan.

RDI watchwinders

De techniek en gebruikte materialen voor een watchwinder zijn natuurlijk heel belangrijk, maar het oog wil ook wat! Ook op dit gebied zet RDI een duidelijke handtekening. De verschillende designs zijn bijzonder, uniek en origineel. Zij onderscheiden zich door in de ontwerpen niet alleen kleur maar ook verschillende prachtige vormen te verwerken.  De  limited edition RDI watchwinders zijn echte ‘pieces of art’ te noemen, met het rijke kleurgebruik en fantastische vormen.  Een voorbeeld hiervan is de ‘Signature Traces’ collectie die in samenwerking met de Franse kunstenares Rose Saneuil zijn ontstaan. 

Kortom, kies je voor Zwitserse kwaliteit in combinatie met hoogstaand design? Dan is een RDI watchwinder een uitstekende keus. Als officieel dealer leveren wij elke RDI watchwinder met 2 jaar garantie, handleiding en officiële verpakking.