Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 8 september 2019 om 14:00 uur

Of je nu een liefhebber of een verzamelaar bent van automatische horloges, elke eigenaar van één of meerdere automatische horloges heeft een goede watchwinder nodig, bijvoorbeeld een Heisse & Söhne watchwinder. Alle automatische horloges hebben namelijk beweging nodig om te kunnen functioneren. Normaliter voorziet de natuurlijke beweging van de pols in deze behoefte. Wanneer een automatisch horloge niet wordt gedragen, bijvoorbeeld ’s nachts of wanneer je een ander horloge draagt, moet deze op een andere manier van de benodigde energie worden voorzien. Gebeurt dit niet, dan kan het horloge stil komen te staan met mogelijk vervelende gevolgen zoals onnauwkeurigheden in tijd-/ en datum weergave.

Bovengenoemde is niet het enige voordeel van een goede watchwinder. Naast de energievoorziening zorgt deze namelijk ook voor behoud van het juiste oliepeil en biedt daarnaast een veilige opbergplaats voor jouw horloge(s). Zo wordt uw horloge tegelijkertijd beschermt tegen invloeden van buitenaf. Een merk dat kwalitatief goede watchwinders met een luxueuze uitstraling biedt is Heisse & Söhne. Dit Duitse watchwinder merk heeft een ruim aanbod aan watchwinders, ook voor de echte verzamelaar. De watchwinders zijn namelijk verkrijgbaar met verschillende capaciteit van één tot zestien horloges, waar een prachtige verzameling kan worden opgeborgen.

Heisse & Söhne watchwinders

De Heisse & Söhne watchwinders zijn stijlvol en kenmerken zich door een fraai materiaalgebruik. Contrasterende materialen als hout en mineraalglas zorgen voor een unieke en chique uitstraling. Deze watchwinder zal dan ook een echte eyecatcher zijn in uw interieur en een waardevolle toevoeging aan uw geliefde verzameling. Naast de standaard watchwinders biedt Heisse & Söhne in haar collectie ook watchwinders met ingebouwde kluizen. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen en bieden daarmee een uiterst veilige opbergplaats voor jouw horloge(s).

Een Heisse & Söhne watchwinder is voorzien van de meest geavanceerde technologie. Denk bijvoorbeeld aan LCD bediening en LED verlichting en de mogelijkheid om het aantal omwentelingen per dag in te stellen. De watchwinders zijn daarnaast geschikt voor elk automatisch horloge. Ondanks de hoge kwaliteit, hoogwaardige technologie en luxe uitstraling van de Heisse & Söhne  zijn deze watchwinders zeer betaalbaar.

In onze collectie vind je een ruim aanbod aan Heisse & Söhne watchwinders. Deze worden standaard geleverd met twee jaar garantie en een handleiding.