Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Benson Black Series Pro watchwinders

Geplaatst op 17 september 2019 om 12:44 uur

Onlangs presenteerde het Nederlandse watchwinder merk Benson haar nieuwste modellen in de Black Series Pro collectie. Deze collectie bevat watchwinders met een extra grote capaciteit voor het opwinden van automatische horloges. De modellen Pro 12.19 en 16.19 zijn geschikt voor respectievelijk 12 en 16 horloges. Binnenkort presenteert Benson twee nieuwe modellen die geschikt zijn om 20 en 24 automatische horloges op te winden. Deze nieuwe modellen zijn qua design en techniek hetzelfde als de huidige Benson Black Series Pro modellen. Verwacht wordt dat deze nieuwe Pro modellen binnen 4-6 weken beschikbaar zullen zijn.

Benson Black Series Pro watchwinder

De Benson Black Series Pro watchwinders kenmerken zich door een strak en modern design, hoogstaande techniek d.m.v. touchscreens, LED verlichting en individuele bediening voor elke rotor. Hierdoor kunt u elk horloge individueel opwinden aan de hand van de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De horlogehouder is instelbaar zodat deze geschikt is voor elk type horloge. De glazen deur biedt perfect zicht op de ronddraaiende horloges en is tevens afsluitbaar d.m.v. een sleutel. Aan de binnenkant treft met twee touchscreens om elke rotor individueel in te stellen en een lade waarin extra horloges of andere sieraden opgeborgen kunnen worden.

Voor de echte horlogeliefhebber is een watchwinder een “must have”. Echter voor de echte verzamelaar is een grote watchwinder met plaats voor veel horloges een vereiste. Met de Benson Black Series Pro watchwinders heb je alle horloges in handbereik, veilig opgeborgen en altijd klaar om direct te dragen, zonder dat je het horloge eerst moet handmatig opwinden. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar komt ook de duurzaamheid van het horloge ten goede. Immers, voor het handmatig opwinden en de tijd correct instellen moet je de kroon openen. De kroon is één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge en wil je het liefst zo weinig mogelijk open en dicht doen.

De Benson Black Series Pro watchwinders zijn momenteel verkrijgbaar voor 12 en 16 horloges, in de kleuren zwart en carbon fibre. De nieuwe modellen die geschikt zijn voor 20 en 24 horloges zijn nu al te bestellen (pre-order met een extra jaar garantie; 3 i.p.v. 2) en worden binnenkort gepresenteerd op onze website. Heeft u interesse? Mailt u ons dan alvast voor meer informatie en prijzen.