Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De betaalbare Benson Compact watchwinders

Geplaatst op 12 december 2018 om 11:06 uur

Benson Compact is een betaalbare serie watchwinders binnen het watchwinder merk Benson. Hiermee hoeft u echter zeker niet in te leveren op de kwaliteit; de Benson Compact watchwinder serie staat namelijk voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Ze worden geproduceerd in eigen beheer zodat de combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid kan worden gegarandeerd. De watchwinders binnen deze serie zijn geschikt voor één of twee automatische horloges en kunnen worden gebruikt  voor alle automatische horloges, ongeacht merk of model, waardoor ze een goede keuze zijn voor elke liefhebber van automatische horloges.

De buitenkant van deze watchwinders is met leder bekleed, waardoor ze een luxueuze uitstraling hebben en een stijlvolle toevoeging kunnen zijn in uw interieur. Ze zijn daarnaast voorzien van een touchscreen, waarmee u onder andere de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt instellen. Ook kunt u de power winding modus activeren via het touchscreen. De Benson Compact watchwinders zijn zowel met adapter als met batterijen (enkel het model voor één horloge) te gebruiken en zijn voorzien van een Japanse motor die functioneert op zeer laag geluidsniveau. Hierdoor kunt u de watchwinder gemakkelijk op meerdere plaatsen gebruiken zoals bijvoorbeeld thuis in de woonkamer of op kantoor.

Benson Compact watchwinders

Al met al hebben de Benson Compact watchwinders een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn hiermee zeker het overwegen waard, vooral voor die horlogeliefhebber die wel zijn horloges wilt opwinden maar niet al teveel geld wilt uitgeven aan een watchwinder.

Alle Benson Compact watchwinders zijn vanuit voorraad leverbaar en beschikbaar in verschillende kleuren. De horlogehouders zijn geschikt voor alle horloges, ongeacht formaat en type horlogeband. De watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie en handleiding om de watchwinder precies naar wens in te stellen.