Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De populaire Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 4 december 2018 om 16:42 uur

In 2011 presenteerde Benson de eerste generatie van de Smart-Tech watchwinders. Deze serie watchwinders werd enorm succesvol door de unieke prijs/kwaliteit verhouding en de vele opties waarmee je elk automatisch horloge eenvoudig kon opwinden. Doordat elke Benson Smart-Tech watchwinder over een touchscreen beschikte kon voor elk horloge de exact gewenste instellingen gekozen worden. De LED verlichting, edelstalen voetjes en de lade om andere horloges en sieraden op te bergen zorgden voor de “finishing touch”.

Enkele maanden geleden presenteerde Benson de opvolger; de Smart-Tech II watchwinders. Deze nieuwe generatie watchwinders is gebaseerd op de serie uit 2011 maar heeft diverse nieuwe functionaliteiten en is verder ontwikkeld. Een power winding functie is toegevoegd, de deur is nu volledig van glas voor optimaal zicht op de horloges en de horlogehouders zijn verder ontwikkeld zodat elk horloge nu zeer eenvoudig erin geplaatst en eruit gehaald kan worden. Daarnaast is nog meer aandacht besteed aan details en afwerking. Dit alles tezamen zorgt voor een zeer goede watchwinder die gebruikt kan worden voor alle type en merken automatische horloges.

Benso Smart-Tech II watchwinders

Daarnaast zijn de Japanse motoren vernieuwd en vervangen voor krachtigere, duurzamere en efficiëntere motoren waardoor de watchwinder minder stroom verbruikt en ook beter geschikt is voor zwaardere en grotere horloges.

De prijs/kwaliteit verhouding is nog altijd uniek. Bij geen ander watchwinder merk vind je een dergelijk kwalitatieve watchwinder voor deze prijs. Een belangrijk voordeel is dat elke Benson Smart-Tech II watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie. Deze garantie is internationaal geldig waardoor je altijd flexibel bent.

Deze nieuwe generatie Benson Smart-Tech II watchwinders is uit voorraad leverbaar en beschikbaar voor 2, 4 en 6 horloges. Elke watchwinder wordt geleverd in een sterke verpakking met handleiding en universele adapter (geschikt voor Europa, Verenigde Staten, Groot-Brittannië etc etc).

Je kan deze Benson Smart-Tech II watchwinder gebruiken voor alle horlogemerken, zoals horloges van Tag Heuer, Breitling, Omega, Oris, IWC, Patek, Rolex, Panarai, Lange & Söhne etc etc.