Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Benson Black Series Pro watchwinders

Geplaatst op 19 november 2018 om 07:56 uur

Onlangs presenteerde het Nederlandse watchwinder merk Benson haar nieuwste serie Black Series Pro watchwinders. Deze watchwinders zijn een aanvulling op de bekende Black Series watchwinders en hebben dezelfde lijn qua design, functionaliteit en kleur. De Black Series Pro watchwinders onderscheiden zich voornamelijk door een grotere capaciteit. Ze zijn namelijk geschikt voor 12 en 16 horloges. Daarnaast hebben deze nieuwe modellen een lade waarin verschillende andere horloges en/of sieraden bewaard kunnen worden. Door middel van twee touchscreens kan elke rotor individueel bediend worden. Je kan de draairichting en het aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day) instellen, de power winding modus activeren en de LED verlichting bedienen. Hierdoor kan je eenvoudig en snel de gewenste instellingen selecteren en jouw automatische horloges van energie voorzien.

De Benson Black Series Pro watchwinders zijn verkrijgbaar in twee varianten; zwart en carbon fibre. Het zwarte model is zeer stijlvol en past perfect in elk interieur. De carbon fibre variant heeft een meer sportieve uitstraling door het gebruik van een carbon fibre look die veelal in de autosport gebruikt wordt. Deze nieuwe serie watchwinders heeft 12 verflagen en is voorzien van stijlvolle edelstalen pootjes aan de onderkant. Door middel van de grote glazen deur heb je een perfect zicht op alle ronddraaiende horloges wat natuurlijk een prachtig aanzicht is. Mocht je meer licht nodig hebben dan selecteer je gewoon de LED verlichting via het touchscreen zodat de horloges ook in het donker goed zichtbaar zijn. De LED verlichting geeft een prachtige atmosfeer zodat de Benson Black Series Pro watchwinders echte eye catchers zijn.

Benson Black Series Pro watchwinder

De betrouwbare Japanse motoren worden gebruikt in alle Benson Black Series watchwinders en zijn vrijwel geluidloos en zeer stabiel en duurzaam. Elke horlogehouder is instelbaar zodat vrijwel elk automatisch horloge eenvoudig geplaatst kan worden in de watchwinder.  De horlogehouders worden in de watchwinder geklikt waardoor ze goed vastzitten en het horloge niet uit de watchwinder kan vallen.

Elke Benson Black Series watchwinder wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. De kwaliteit komt tot uiting door de sterke Japanse motoren, fraaie materialen, het hoge afwerkingsniveau en een zeer goede functionaliteit. De pre-order is geopend en loopt tot 31 december 2018. Iedereen die een pre-order plaatst voor een Benson Black Series Pro watchwinder krijgt 3 jaar garantie i.p.v. 2.

De verwachting is dat deze nieuwe serie watchwinders in januari 2019 beschikbaar is.