Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss made Bernard Favre watchwinders

Geplaatst op 20 november 2018 om 10:13 uur

Bernard Favre staat bekend als een gerenommeerd watchwinder merk. De klantenkring van Bernard Favre kent niet voor niets vele bekende merken binnen de horlogerie zoals Hublot, Parmigiani, Greubel Forsey, Chopard en Piaget. De designer watchwinders zijn zeer geliefd onder horlogeliefhebbers om verschillende redenen. De Swiss made watchwinders staan voor Zwitserse betrouwbaarheid en er worden dan ook verschillende materialen gebruikt van  enkel de hoogste kwaliteit  zoals edelstaal en glas. Oog voor detail, verfijnde afwerking en hoogstaande techniek staan voorop bij de designs van Bernard Favre. Daardoor worden de Bernard Favre Planet watchwinders enkel gebruikt voor de meest fraaie horloges van bekende horlogemerken.

Bernard Favre heeft een zeer bijzonder concept in handen, het zogenaamde Planet winding system. Dit systeem voorziet een automatisch horloge op een unieke wijze van de benodigde beweging. De prachtig ontworpen driedimensionale watchwinders  draaien als het ware als een planeet om hun as, waarbij de juiste beweging geboden wordt om het horloge op te winden. De watchwinders werken zowel met een adapter als met een batterij. Behalve een onmisbaar accessoire voor het opwinden van een automatisch horloge, zijn de Bernard Favre watchwinders met hun luxueuze en bijzondere uitstraling een lust voor het oog. Het is fascinerend om te zien hoe de watchwinder het horloge opwindt in een driedimensionale beweging.

Bernard Favre Planet watchwinder bruin

De glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden maakt het geheel helemaal af en functioneert ook als bescherming van het horloge tegen condensatie en stof. Op deze manier wordt het automatisch horloge opgewonden en is het ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Er is keuze uit verschillende kleuren en modellen, waardoor er voor elke horlogeliefhebber een Bernard Favre watchwinder is die bij hem past.

De Bernard Favre watchwinders worden geleverd in een luxe etui met handleiding, USB oplader en certificaat. De internationale garantie is 2 jaar. Bekijk snel onze collectie Bernard Favre Planet watchwinders en beleef deze bijzondere wijze van beweging waardoor een automatisch horloge nooit meer stilstaat.