Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Swiss Kubik Masterbox watchwinders

Geplaatst op 28 september 2020 om 11:54 uur

Het Zwitserse watchwinder merk Swiss Kubik is één van de meest bekende merken ter wereld. Dit merk produceert high end watchwinders met een compacte vorm en modern design. Deze watchwinders zijn geliefd vanwege hun Zwitserse motoren die zeer energiezuinig zijn. Op één set AA batterijen functioneert de Swiss Kubik watchwinder tot wel 3 jaar. Dat is uitzonderlijk lang zodat je geheel flexibel bent waar je de watchwinder neerzet.

Swiss Kubik Double watchwinder

Swiss Kubik watchwinders zijn verkrijgbaar als Startbox, de instapmodellen van Swiss Kubik, en als Masterbox. De Swiss Kubik Masterbox watchwinders zijn meer luxe vormgegeven en hebben bluetooth techniek zodat je de watchwinder door middel van een app kunt instellen.  De Startbox watchwinders zijn van kunststof gemaakt met een zachte buitenste laag dat zeer comfortabel aanvoelt. Via de USB verbinding kan je de watchwinder exact naar jouw wens instellen.

De Swiss Kubik Masterbox watchwinders zijn verkrijgbaar voor 1, 2, 3, 4, 6 en zelfs 8 automatische horloges. Wat opvalt aan deze watchwinders is het compacte formaat. Elke watchwinder is namelijk 10x10x10 cm. Hierdoor kan je de watchwinder eigenlijk op elke plek neerzetten en zelfs in een kluis plaatsen. Hierdoor worden de horloges opgewonden en zijn ze tegelijkertijd veilig in de kluis. Naar wens kan je de watchwinders voorzien van een plexiglas deurtje dat de horloges beschermt.

Waar de Swiss Kubik Startbox watchwinders verkrijgbaar zijn voor 445,00 euro zijn de Swiss Kubik Masterbox watchwinders iets duurder. Deze modellen beginnen vanaf 695,00 euro voor de aluminium versies. Wil je een watchwinder met een grotere capaciteit om horloges op te winden of die gemaakt is van een ander materiaal dan ben je wat duurder uit.

De voordelen die een Swiss Kubik watchwinder biedt zijn talrijk. Het compacte design en de batterijfunctie zijn zeer prettig in gebruik. Daarnaast is de Zwitserse motor kwalitatief zeer sterk waardoor je elk horloge kunt opwinden, ongeacht gewicht of grootte. Daarnaast kan je lang genieten van een Swiss Kubik watchwinder gezien de solide techniek en de standaard 3 jaar garantie.

Heb je een paar automatische horloges die je wilt opwinden in een watchwinder en je wilt graag een watchwinder van uitstekende kwaliteit? Dan adviseren wij je een Swiss Kubik watchwinder. Als officieel dealer van dit merk hebben we ruime ervaring met dit Zwitserse merk en weten wij uit ervaring dat een Swiss Kubik watchwinder een zeer goede keuze is!

Als officieel dealer van Swiss Kubik watchwinders leveren wij enkel 100% nieuwe en originele watchwinders. Elke watchwinder is voorzien van de originele verpakking met handleiding en 3 jaar garantie. De meeste watchwinders leveren wij uit voorraad. Wij verzenden wereldwijd via DPD, Fedex en PostNL. Je kunt in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Bekijk snel de nieuwste collectie Swiss Kubik watchwinders.


22-09-2020 RDI watchwinders