Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

RDI watchwinders

Geplaatst op 22 september 2020 om 14:16 uur

Het watchwinder merk RDI is opgericht in 2006 en afkomstig uit Zwitserland. Dit watchwinder merk produceert high-end watchwinders van hoge kwaliteit, originaliteit en voorzien van moderne technologie. Elke RDI watchwinder heeft een Zwitserse motor en wordt in Zwitserland gemaakt. Hierdoor mogen de watchwinders het Swiss made label dragen, een predicaat dat in de horlogewereld nog steeds belangrijk is.

De RDI watchwinders zijn compact van vorm en winden elk automatisch horloge op. De watchwinder kan je gebruiken op netstroom of op batterijen. Dit zorgt voor een optimale flexibiliteit, bijvoorbeeld wanneer je de watchwinder in een kluis wilt plaatsen of wilt meenemen op reis.

RDI K10-1 watchwinder

Met de Horizon, Prestige en Signature series biedt RDI een interessante collectie van hoogstaande watchwinders gemaakt van verschillende materialen. De Zwitserse motor vormt het hart van elke RDI watchwinder. Deze motor is vrijwel stil en erg sterk waardoor de grootste en zwaarste automatische horloges zonder problemen kunnen worden opgewonden. Het glazen deurtje beschermt het horloge binnenin de watchwinder tegen stof, condens of andere invloeden. De watchwinder is makkelijk en snel in te stellen voor elk automatische horloge. De RDI watchwinders zijn duurzaam, Swiss made en fijn in gebruik.

RDI Horizon I Black Leather watchwinder

De RDI Horizon Black Leather watchwinder is geschikt voor 1 horloge en voorzien van een Zwitserse motor. De kleur van de watchwinder is zwart en de buitenkant is gemaakt van leder. De watchwinder draait op een set batterijen maar kan je ook aansluiten op netstroom via de adapter. De afmetingen zijn 12 x 12 x 13 cm (L x B x H). De voorkant is voorzien van een glazen deurtje.

Deze RDI watchwinder weegt 1000 gram en voorzien van de nieuwste techniek en software om elk willekeurig automatisch horloge van energie te voorzien.

De prijs van deze watchwinder bedraagt 579 euro.

RDI Prestige K10-1 watchwinder

Voor een meer luxe watchwinder van RDI komen we uit bij de Prestige serie. Deze watchwinder modellen zijn luxueus vormgegeven en gemaakt van de mooiste materialen. Er is veel tijd en aandacht besteed aan de afwerking.

Ook de RDI Prestige K10-1 watchwinder is voorzien van een Zwitserse motor. De watchwinder is geschikt om één automatisch horloge op te winden. Met afmetingen van 16 x 16 x 14 cm (L x B x H) is deze watchwinder wat groter dan de Horizon modellen. Door het materiaalgebruik en de grotere afmetingen weegt deze watchwinder meer dan 3 kilogram.

De watchwinder is snel en eenvoudig in te stellen voor elk automatisch horloge. Na het instellen heb je er geen omkijken meer naar. De watchwinder doet zijn werk. Momenteel is deze watchwinder afgeprijsd naar 1999,00 euro. Dit is een zeer gunstige prijs voor een dergelijke watchwinder met Zwitserse techniek, die volledig is gemaakt in Zwitserland. Deze watchwinder past dan ook perfect bij een prachtig Zwitsers horloge.

RDI Signature Traces watchwinder

De meest exclusieve serie van RDI heet Signature Traces. Deze collectie bestaat uit watchwinders die gemaakt zijn door kunstenaars van zeer bijzondere materialen. Deze watchwinder is geschikt voor 1 horloge en is net als alle andere RDI watchwinders voorzien van een Zwitserse motor. Met afmetingen van 16 x 16 x 14 cm (L x B x H) is deze RDI watchwinder even groot als de Prestige modellen.

Het bijzondere van deze watchwinders zijn de materialen en het feit dat ze gemaakt worden door kunstenaars. Hierdoor is elk exemplaar volledig uniek. Er is geen tweede van. Wanneer je echt een bijzondere en exclusieve watchwinder wilt hebben voor het opwinden van jouw automatische horloge, dan is een RDI Signature Traces watchwinder de meest logische keus.

De prijs bedraagt 5.799 euro. Daarvoor krijg je een watchwinder van absolute topkwaliteit met een prachtig design.

Conclusie

RDI biedt mooie watchwinders die een moderne stijl hebben en van uitstekende kwaliteit zijn. De Zwitserse motoren zorgen voor duurzaamheid en opwinding in stilte.

Wij zijn al diverse jaren officieel dealer van RDI. Wij bieden de nieuwste collecties RDI watchwinders en leveren elke watchwinder met garantie en handleiding. In onze webshop vind je nog veel meer modellen.

Als je vragen hebt naar aanleiding van dit blog over RDI watchwinders neem gerust contact met ons op.