Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Collector 70019-134.10.130 watchwinder

Geplaatst op 10 juni 2022 om 15:42 uur

Een watchwinder biedt zeker de verzamelaar van automatische horloges de functionaliteit die onmisbaar is wanneer je een aantal automatische horloges in het bezit hebt. Met een watchwinder van het juiste kaliber zorg je ervoor dat jouw automatische horloges van energie worden voorzien wanneer ze niet gedragen worden. Hiermee voorkom je dat een automatisch horloge stil komt te staan. Stilstand van een automatisch horloge is zeer ongewenst. Dit kan namelijk onnauwkeurigheden in tijdsweergave veroorzaken en bovendien is het vervelend wanneer je alles steeds opnieuw moet gaan instellen. Denk aan de tijdweergave, eventuele GMT functie, maanfase en datum bijvoorbeeld. Daarbij komt nog dat een watchwinder ook zorgt dat er een juiste olieverdeling binnen het uurwerk van het horloge plaatsvindt.

Kortom, een watchwinder is een absolute vereiste wanneer je automatische horloges verzamelt. Daarnaast biedt een mooie watchwinder een display- en opbergmogelijkheid voor je horloges. Veelal wordt bij watchwinders van kwaliteit veel aandacht besteed aan de uitstraling van de verschillende designs. Wanneer je kiest voor een watchwinder van een gerenommeerd merk, kies je niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit en technische verfijning, maar ook voor klasse en stijl.

Op het gebied van watchwinders met een fraaie uitstraling is het Duits merk Heisse & Söhne een voorbeeld van een merk dat er echt uitspringt. De watchwinders van dit bijzondere merk worden met de grootste zorg en aandacht voor detail en afwerking vervaardigd. Vooral de modellen die geschikt zijn voor het opwinden van meerdere automatische horloges bestaan uit prachtige houten kasten gemaakt in Duitsland. Naast de hoogwaardige modellen voor de echte verzamelaar biedt Heisse & Söhne echter ook kleinere modellen met de capaciteit voor het opwinden van 1 of 2 automatische horloges. Ook hier valt het gevoel voor stijl en een sublieme afwerking op en kenmerken deze watchwinders zich door de luxe uitstraling.

Heisse & Söhne kiest dan ook enkel voor het gebruik van de beste materialen. Op het gebied van techniek is Heisse & Söhne eveneens een vooruitstrevend merk te noemen. Zo maakt het merk gebruik van Japanse motoren van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze motoren staan er bekend om zeer betrouwbaar, energiezuinig en bovendien geluidsarm te zijn. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je je watchwinder ook zonder zorgen ergens neer kunt zetten waar storende geluiden ongewenst zijn. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de slaapkamer of je kantoor. De motoren van Heisse & Söhne zorgen er bovendien voor dat de modellen geschikt zijn voor het opwinden van alle type en merken automatische horloges. Naast watchwinders biedt dit exceptionele merk ook watchwinder kluizen aan. Deze voldoen aan de hoogste Europese eisen. Hiermee berg je jouw horloges met een optimaal veilig gevoel op.

Een voorbeeld van een prachtige watchwinder uit de collectie van Heisse & Söhne geschikt voor de fervent verzamelaar, is de Heisse & Söhne Collector 70019-134.10.130. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 16 horloges tegelijkertijd. De watchwinder is uitgevoerd in een combinatie van zwart, houtkleur en metaal, wat een mooi en contrasterend effect geeft. De binnenkant van dit model is zwart van kleur en ingelegd met een speciale zachte stof. Hiermee zorg je ervoor dat jouw horloges niet beschadigen wanneer je ze in de watchwinder plaatst. Verder is de watchwinder voorzien van een deurtje van mineraalglas. Deze zorgt ervoor dat je deze horlogeaccessoire kunt afsluiten, zodat je horloges geen last hebben van bijvoorbeeld vocht, stof en condens. Je kunt hierdoor echter je horloges wel altijd goed bekijken, zelfs tijden het opwindproces. Daarnaast biedt de watchwinder echter ook nog een ingebouwde LED verlichting, die het zicht op jouw horloges nog beter maakt. Je kunt hiermee je horloges desgewenst in het zonnetje zetten.

Heisse & Söhne Collector 70019-134.10.130

De Heisse & Söhne Collector 70019-134.10.130 is voorzien van de eerder genoemde Japanse motoren. Daarnaast is de watchwinder programmeerbaar en is het mogelijk iedere rotor afzonderlijk in te stellen. Zo kun je voor elk van de 16 horloges apart de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Het instellen gaat met behulp van het moderne LCD scherm. Je kunt met deze watchwinder gebruik maken van de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast biedt dit model uiteraard een overwind protectie. Heisse & Söhne heeft bij dit model bovendien een sleep mode functie voorzien. Deze zorgt ervoor dat je je horloges wat rust kunt gunnen, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden.

Wij bieden in onze webshop verschillende mooie watchwinders uit de collectie van Heisse & Söhne, waaronder de Heisse & Söhne Collector 70019-134.10.130. Wanneer je deze bij ons bestelt ontvang je deze met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Een Heisse & Söhne watchwinder wordt na productie altijd uitgebreid getest aan de hand van een checklist. Je weet hiermee dus zeker dat je een perfect werkende watchwinder ontvangt. Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor het beste voor jouw verzameling automatische horloges!