Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Collector watchwinder

Geplaatst op 4 november 2021 om 13:27 uur

Wil jij jouw automatische horloges nooit meer stil laten staan? Dan is een watchwinder de horlogeaccessoire die jij nodig hebt. Als je een paar automatische horloges hebt dan heb je een kleinere watchwinder nodig, maar als je meerdere automatische horloges hebt dan kom je al gauw uit bij een model met grotere capaciteit. Welk merk en model kan je het beste kiezen? Ons advies is om altijd te kiezen voor een goed merk en betrouwbare verkoper. Laten we eens een populair merk nader bekijken: Heisse & Söhne uit Duitsland.

Heisse und Sohne Collector 70019-133.10.130 watchwinder

Er zijn watchwinder merken op de markt die er echt uitspringen als we het hebben over het bieden van een gevoel van luxe en stijl. Dit heeft vaak te maken met een combinatie van vormgeving, design en hoogwaardig materiaalgebruik. De watchwinders van het Duitse merk Heisse & Söhne zijn hier een heel mooi voorbeeld van. Heisse & Söhne biedt watchwinders voor één horloge maar ook modellen waar hele horlogeverzamelingen in opgewonden kunnen worden. Deze horlogeaccessoires bieden niet alleen een zeer doeltreffende en efficiënte wijze van opwinding, maar zijn ook een zeer stijlvolle en uiterst veilige opbergplaats voor jouw horloges. Naast de normale collectie biedt Heisse & Söhne ook speciale watchwinder kluizen aan welke voldoen aan de hoogste Europese normen.

De collectie van Heisse & Söhne is onderverdeeld in verschillende series. In de Heisse & Söhne Collector serie vinden we watchwinders met prachtige houten kasten op een fraaie voet, speciaal voor de echte verzamelaars van fraaie automatische horloges. Deze combinatie maakt dat deze watchwinders stijl en allure uitstralen. De houten kasten zijn gemaakt in Duitsland en hebben niet alleen een fraaie uitstraling maar zijn ook tot in detail afgewerkt. Deze Heisse & Söhne Collector watchwinders zijn bovendien beschikbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, wit en bruin.

Deze Collector modellen zijn afsluitbaar met een deur van mineraalglas. Zo zorg je ervoor dat slechte invloeden zoals stof, vocht en vuil geen kans krijgen. In deze serie vinden we watchwinders geschikt voor 8 horloges maar ook modellen die 16 horloges kunnen voorzien van energie. Binnen deze serie kunnen de echte verzamelaars dus hun ogen uitkijken!

Een eerste model uit de Heisse & Söhne Collector serie dat we graag even in de spotlight zetten is de Heisse & Söhne Collector 70019-133.10.130 watchwinder. Dit model is geschikt voor 8 automatische horloges. De kast heeft een prachtige bruine houtkleur. In combinatie met het witte interieur en de prachtige voet heeft deze horlogeaccessoire een zeer chique uitstraling. Ook op technisch gebied is dit model een echte must have te noemen. De Heisse & Söhne Collector 70019-133.10.130 watchwinder is uitgerust met Japanse motoren die zowel energiezuinig als stil in gebruik zijn. Verder is het voorzien van een modern LCD scherm, waarmee je iedere rotor afzonderlijk kunt programmeren. Zo stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in voor elk horloge specifiek.

Met de Heisse & Söhne Collector 70019-133.10.130 watchwinder beschik je over 3 draairichtingen. Daarnaast biedt dit model een overwind protectie en een sleep mode. Met deze laatste functie gun je je horloges wat rust door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. De watchwinder is ook nog eens uitgerust met een ingebouwde LED verlichting. Hiermee functioneert het naast de opwindfunctie ook als opbergplaats. Je kunt je horloges zo op elk moment van de dag goed bekijken en eruit nemen om te dragen.

Een ander zeer mooi design uit de Collector serie is de Heisse & Söhne Collector 70019/30 watchwinder. Dit model biedt ruimte voor maar liefst 16 horloges en is dus ideaal voor de verzamelaar met een grotere horlogecollectie. Het exterieur van deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart en de binnenkant in de kleur wit. Dit contrasteert mooi met elkaar en laat jouw horloges extra in het oog springen. Ook dit model is geplaatst op een mooie voet, wat het plaatje helemaal afmaakt. Ook voor deze watchwinder geldt dat deze gemakkelijk programmeerbaar is middels het LCD scherm. Ook de sleep mode ontbreekt uiteraard niet. Je zet je horloges eenvoudig in de spotlight met behulp van de ingebouwde LED verlichting. Kortom, met dit model biedt Heisse & Söhne opnieuw een zeer complete watchwinder met alles erop en eraan. Met een model van dit kaliber kies je niet alleen voor het stijlvol opwinden van jouw automatische horloges, maar echt voor een interieurstuk en een vitaal onderdeel van je verzameling. Een watchwinder als deze van Heisse & Söhne zal jouw collectie extra mooi doen uitkomen.

Wanneer je kiest voor een hoogwaardige Heisse & Söhne watchwinder, dan kies je automatisch voor betrouwbaarheid, duurzaamheid, kwaliteit en stijl. De collectie van Heisse & Söhne is uitgebreid en biedt voor vrijwel iedere liefhebber een passende watchwinder. Bovendien is de prijs-/kwaliteit verhouding van deze modellen zeer goed. Uiteraard zijn alle watchwinders van Heisse & Söhne geschikt voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge.

Als je een Heisse & Söhne watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Je kunt ervan uitgaan dat jouw nieuwe watchwinder in topconditie is wanneer hij bij jou aankomt. Wij zorgen er namelijk voor dat deze stevig en zorgvuldig verpakt op reis gaat. Bovendien verloopt het productieproces bij Heisse & Söhne met uiterste precisie en worden de watchwinders voor levering nogmaals uitgebreid getest aan de hand van een checklist.

Als officieel dealer van Heisse & Söhne bieden wij je goed advies, scherpe prijzen en de meest actuele collectie.