Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik watchwinder voor automatische horloges

Geplaatst op 10 november 2021 om 15:07 uur

Jij bent op zoek naar een goede Zwitserse watchwinder? Dan ben je hier op de juiste plek. Onze collectie herbergt absolute topmerken zoals Swiss Kubik, RDI, Bernard Favre en Benson. Als je een watchwinder wilt die functioneert op batterijen dan kom je automatisch uit bij Swiss Kubik of de Swiss Series modellen van het Nederlandse merk Benson. In dit artikel nemen we de Swiss Kubik watchwinders onder de loep. Dit merk produceert high end horlogeaccessoires die behoren tot de beste ter wereld. Op gebied van kwaliteit, afwerking en materiaalgebruik doet dit Zwitserse merk geen concessies. Als officieel dealer verkopen wij Swiss Kubik al ruim 10 jaar. Wij weten waarom horlogeliefhebbers een watchwinder van dit merk kiezen. Wil jij dat ook weten? Lees dan snel verder.

Met een watchwinder van Zwitserse komaf zit je eigenlijk altijd goed. Niet voor niets staan Swiss made producten voor kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid. Zwitserland herbergt dan ook verscheidene mooie watchwinder merken die naast een uitermate hoge kwaliteit ook nog hun eigen bijzondere kenmerken hebben. In ieder geval zorgt een goede Zwitserse watchwinder ervoor dat je je nooit zorgen zult hoeven maken om stilstand van je horloges.

Een watchwinder voorziet in de beweging van het automatische horloge die normaliter door de natuurlijke beweging van de pols wordt verzorgd als het horloge wordt gedragen. Deze beweging heeft elk automatisch horloge nodig omdat dit de benodigde energie opwekt waardoor het blijft lopen. Wanneer het horloge niet gedragen wordt is een watchwinder een must have.

Toch kan een watchwinder van kwaliteit nog verschillende andere functies bieden. Zo zorgt een kwalitatieve watchwinder voor een juiste olieverdeling binnenin het uurwerk, biedt het een goede en veilige opbergplek voor jouw horloges en kan het ook als display dienen wat zeker voor de verzamelaar een voordeel zal zijn. Tenslotte wil je jouw horlogeverzameling goed doen uitkomen en je trots kunnen laten zien. Last but not least zal een stijlvolle watchwinder voor de liefhebber ook fungeren als statussymbool. De meeste watchwinder merken besteden dan ook veel aandacht aan de uitstraling van de watchwinders die zij produceren. Een goed voorbeeld zijn de bijzondere watchwinders van Bernard Favre. Swiss Kubik kiest liever voor functionaliteit en een compact design.

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder

Swiss Kubik is een Zwitsers merk dat zowel voor de liefhebber met één horloge als voor de echte verzamelaar tal van mogelijkheden biedt. Swiss Kubik is een waar begrip op het gebied van de kwalitatieve watchwinder en zal dan ook niet onbekend zijn voor de liefhebber en verzamelaar van automatische horloges. Met de Swiss made kwaliteit die Swiss Kubik biedt weet je zeker dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen.

Swiss Kubik biedt een prachtige collectie met veel verschillende modellen. In de collectie van Swiss Kubik vinden we watchwinders met de capaciteit voor één automatisch horloge maar ook voor bijvoorbeeld voor 8 of zelfs 12 horloges. En dan nog van alles ertussenin. De Swiss Kubik watchwinders kenmerken zich door de kubusvormige designs waardoor ze goed herkenbaar zijn. Daarnaast zijn de ontwerpen compact vormgegeven wat een voordeel is als je minder ruimte ter beschikking hebt of je je watchwinder wilt meenemen naar bijvoorbeeld kantoor. Doordat de watchwinders van Swiss Kubik tot maar liefst 3 jaar kunnen functioneren op een set AA batterijen, is het ook heel goed mogelijk je watchwinder in een kluis te plaatsen. Dit maakt dat je kunt kiezen voor de meest veilige opbergplek voor jouw horloges.

Swiss Kubik kiest voor enkel hoogwaardige materialen. Door de diversiteit in het materiaalgebruik is het mogelijk uit veel verschillende varianten en kleuren te kiezen. Hierdoor is er voor elke liefhebber wel een Swiss Kubik watchwinder te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld watchwinders verkrijgbaar vervaardigd uit kunststof en met een lederen en houten afwerking. Daarnaast is er de keuze voor watchwinders voor mensen met een verschillend budget. Zo kun je kiezen voor een instapmodel, uit de Startbox collectie. Met deze watchwinder heb je alles wat je nodig hebt om je horloge efficiënt en veilig te kunnen opwinden en kies je voor hoogwaardige kwaliteit zonder poespas. De Swiss Kubik Startbox Grey is één van de varianten binnen deze collectie. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide in de kleur grijs. Deze watchwinder is voorzien van een Zwitserse motor die er bekend om staat zeer stil in gebruik te zijn. Bovendien zijn deze motoren energiezuinig, wat in de tijdsgeest van tegenwoordig zeker een pluspunt te noemen is. Verder is de Swiss Kubik Startbox Grey geschikt voor elk type automatisch horloge.

Met de Swiss Kubik Startbox Black, hetzelfde model alleen in de kleur zwart, kies je ook voor een zeer efficiënte watchwinder. De compacte vormgeving brengt verschillende voordelen met zich mee, waaronder het feit dat je niet veel ruimte nodig hebt om deze watchwinder een plekje te kunnen geven. Door de combinatie van het compacte design met de werking op batterijen, is het ook gemakkelijk en eenvoudig om je watchwinder mee te nemen naar bijvoorbeeld kantoor.

Wil je een iets luxere watchwinder van Swiss Kubik of een model voor meer dan 1 horloge? Dan komt je automatisch uit bij de Swiss Kubik Masterbox modellen. Deze modellen zijn ietsje groter en kunnen individueel geprogrammeerd worden naar de exacte veristen van het horloge. Optioneel biedt Swiss Kubik plexiglas voor de Masterbox modellen. Met deze glaasjes kies je ervoor je horloges extra te beschermen tegen condens, vuil en vocht en bijvoorbeeld ongewenste kinderhandjes.

Daarnaast is het optioneel mogelijk een adapter bij te bestellen, maar ook kleinere horlogehouders zijn een optie. Ideaal wanneer je kleinere dames- of herenhorloges in het bezit hebt. Je kunt een watchwinder van Swiss Kubik dus zo compleet maken als je wilt, naar gelang je wensen en je budget. Waar je ook voor kiest je zult gedurende lange tijd geen zorgen meer hebben over stilstaande horloges. De Swiss Kubik watchwinders uit de Startbox en Masterbox collecties zorgen ervoor dat al jouw automatische horloges perfect op tijd lopen.  

Elke watchwinder van Swiss Kubik wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Dit zegt genoeg over hoeveel vertrouwen het merk heeft in zijn eigen producten. Als officieel dealer van Swiss Kubik hebben wij de nieuwste collecties, scherpste prijzen en een zeer goede service. Bestel jouw Swiss Kubik eenvoudig en snel en met een gerust gevoel nu in onze webshop.