Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Triton watchwinders

Geplaatst op 29 december 2021 om 14:41 uur

Duitse producten staan wereldwijd bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Dit geldt ook voor watchwinders van Duitse makelij. Maar niet alleen voor kwaliteit en technische verfijning kun je op dit gebied je hart ophalen bij verschillende mooie Duitse merken, ook wat betreft stijl, klasse en een luxe uitstraling heeft Duitsland veel te bieden. Het Duitse merk Heisse & Söhne is een mooi voorbeeld van een watchwinder merk dat op het gebied van zowel kwaliteit als design een toonaangevend merk genoemd kan worden. De hoogwaardige horlogeaccessoires uit de collectie van Heisse & Söhne kenmerken zich onder meer door de prachtige houten kasten die worden vervaardigd in Duitsland en een fraaie uitstraling. Daarnaast kies je met een watchwinder van Heisse & Söhne voor een exemplaar met een uitermate goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Heisse und Sohne Triton watchwinder

Binnen de collectie van Heisse & Söhne is er een scala aan mogelijkheden voor de echte verzamelaar. Het merk biedt namelijk watchwinders met een grote capaciteit, waardoor je je gehele verzameling niet alleen van de beste wijze van opwinding voorziet, maar deze daarnaast ook netjes en overzichtelijk bij elkaar kunt bewaren. Daarnaast vinden we in de collectie ook mooie watchwinders welke ideaal zijn wanneer je één of enkele automatische horloges in het bezit hebt. In combinatie met de aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit weet Heisse & Söhne met haar collectie dan ook een breed publiek aan te spreken. Wanneer je wilt gaan voor optimale veiligheid kun je bij het merk ook terecht voor echte watchwinder kluizen, die voldoen aan de hoogste Europese eisen.

Een bijzondere serie binnen de collectie van dit Duitse merk is de collectie Heisse & Söhne Triton modellen. Deze watchwinders zijn speciaal geschikt voor de fanatieke verzamelaar. Deze serie biedt modellen met ruimte voor het opwinden van 8 en 16 automatische horloges. We bespreken graag een tweetal Heisse & Söhne Triton modellen die absoluut het bekijken en overwegen waard zijn, wanneer je als verzamelaar op zoek bent naar een watchwinder. We beginnen met de Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37. Dit model biedt ruimte voor het opwinden van 8 automatische horloges. De bijzonder mooie kast is gemaakt van schitterend hout. Door onder meer de fraaie voet heeft deze watchwinder een zeer exclusieve uitstraling. De kast is afsluitbaar met een deur dat is voorzien van mineraalglas en bovendien is voorzien van een modern vingerprint slot. Hiermee bied je je horloges een optimale bescherming. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, waardoor de horloges extra in het oog springen.

De Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37 is voorzien van Japanse motoren van hoogwaardige kwaliteit. Deze motoren zorgen ervoor dat jouw horloges op een energiezuinige wijze van de benodigde opwinding worden voorzien. Bovendien zijn de motoren geluidsarm, waardoor je niet gestoord wordt door vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Doordat deze watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting plaats je jouw horloges desgewenst in de spotlight wanneer jij dat wilt. De watchwinder is programmeerbaar met behulp van het moderne LCD scherm. Hiermee kun je onder meer per rotor individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Bovendien beschik je hiermee over een sleep mode functie. Deze zorgt ervoor dat je jouw horloges wat rust kunt bieden, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden.

Het tweede model uit de collectie dat we willen benoemen is wederom een plaatje om te zien. Het gaat om de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Deze watchwinder biedt ruimte voor maar liefst 16 horloges. Ook dit model bestaat uit een bijzondere houten kast op een fraaie voet. Het zachte stoffen interieur biedt jouw horloges een optimale bescherming tegen krasjes en beschadigingen. Ook is deze watchwinder afsluitbaar met een glazen deur en vingerprint slot. Met deze horlogeaccessoire kies je direct ook voor een display voor jouw horloges. Wanneer je de LED verlichting inschakelt zullen alle ogen gericht zijn op jouw verzameling. Deze watchwinder betekent dan ook een waardevolle toevoeging aan jouw horlogecollectie. Wat betreft de techniek is deze watchwinder eveneens voorzien van Japanse motoren. Dit legt een solide basis waarmee je zeker bent van een betrouwbare horlogeaccessoire met een lange levensduur. Verder beschik je met deze watchwinder over overwind protectie en sleep modus. De bediening verloopt middels het LCD scherm. Je stelt de voorwaarden voor opwinding per horloge specifiek in waardoor ieder horloge precies dat krijgt wat het nodig heeft, voor een optimale en efficiënte opwinding.

Met een Heisse & Söhne watchwinder uit de Triton serie zijn al jouw horloges altijd klaar voor gebruik. Bovendien berg je ze op een optimaal veilige manier op en kies je voor een design dat een waar compliment betekent voor jouw verzameling. Wij leveren de Heisse & Söhne watchwinders met 2 jaar garantie. Elk model van Heisse & Söhne wordt na productie nogmaals uitgebreid getest door het gebruik van een checklist. Wij pakken de watchwinder bovendien zeer zorgvuldig voor je in, zodat je nieuwe watchwinder altijd in perfecte conditie bij je aankomt.

Als officieel dealer van Heisse & Söhne leveren wij elk model met garantie, advies en veelal uit voorraad. Wij verzenden vanuit ons magazijn wereldwijd altijd aangetekend en verzekerd. Kies jij voor een hoogwaardige watchwinder voor jouw prachtige automatische horloges? Bekijk dan snel onze collectie en zorg ervoor dat jouw automatische horloges nooit meer stil komen te staan.