Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Triple 3.CF watchwinder

Geplaatst op 5 januari 2022 om 14:23 uur

Wanneer je een aantal automatische horloges in bezit hebt, is een goede watchwinder onmisbaar. Een automatisch horloge heeft tenslotte beweging nodig om te kunnen blijven lopen. Wanneer er in deze behoefte niet voorzien wordt, komt het horloge stil te staan met verschillende vervelende gevolgen van dien. Zo kan dit onder meer onnauwkeurigheden in tijd-/ en datumweergave veroorzaken. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt als liefhebber van mooie horloges. Normaliter voorziet de natuurlijke beweging van de pols in de bewegingsbehoefte van ieder automatisch horloge. Wanneer een automatisch horloge echter niet gedragen wordt is een goede watchwinder de oplossing. Deze voorziet in de benodigde beweging en zorgt daarnaast voor het optimaal verdelen van de olie. Verder dient een deze horlogeaccessoire direct ook als veilige opbergplaats voor jouw horloges.

Benson Compact Triple 3.CF watchwinder

Watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wanneer je op zoek gaat naar een passende watchwinder voor jouw automatische horloges, dien je je af te vragen aan welke eisen deze voor jou moet voldoen. Als je een watchwinder wilt hebben die meer ruimte biedt dan voor een enkel horloge en je zo’n 3 tot 4 automatische horloges in bezit hebt, biedt het merk Benson verschillende mooie opties. Dit innovatieve merk van Nederlandse bodem is nog relatief jong te noemen, maar heeft des te meer kennis en ervaring opgedaan op het gebied van zowel het kwalitatieve horloge als de watchwinder. Bovendien laat Benson de modellen in eigen beheer vervaardigen, wat verschillende voordelen oplevert. Zo houdt men de lijntjes kort wat betreft de kwaliteit waar Benson bekend om staat en weet men bovendien de prijzen scherp te houden. Benson weet met hun watchwinders dan ook een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding neer te zetten.

Een model afkomstig uit de collectie van Benson die we graag nader belichten is de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder. Dit exemplaar biedt ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges en is dus uitermate geschikt voor de verzamelaar met 3 tot 4 automatische horloges. De watchwinder is met de uiterste zorg en precisie met de hand vervaardigd en is gemaakt van bijzonder mooi hout. Deze luxe horlogeaccessoire is strak en modern vormgegeven en uitgevoerd in de kleur carbon. Doordat dit model compact van vorm is, is deze gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen.

Het hart van de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder wordt gevormd door een kwaliteitsmotor van Japanse komaf. Het grote voordeel van deze motoren is dat ze zuinig zijn wat betreft het energieverbruik. Bovendien voeren ze hun werk in stilte uit. Dit maakt dat je deze watchwinder ook zonder zorgen kunt plaatsen in je slaapkamer of bijvoorbeeld op je werkplek. De Japanse motoren zijn natuurlijk ook zeer betrouwbaar en duurzaam, waardoor je er altijd op kunt rekenen dat jouw horloges op de juiste wijze van energie worden voorzien. Deze watchwinder is uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast is deze ook voorzien van een powerwinding functie. Hiermee worden jouw horloges in korte tijd opgewonden. Dit is uiteraard een mooie oplossing als je even niet zoveel tijd beschikbaar hebt.

De Benson Compact Triple 3.CF watchwinder is geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Dit komt onder andere doordat je de rotoren ieder apart kunt instellen en op deze manier kunt afstemmen op de behoeften van jouw horloges individueel. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van het moderne touchscreen. Je stelt op deze wijze onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Naast de mogelijkheid de rotoren afzonderlijk in te stellen, maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders. Dit maakt dat vrijwel elk soort automatisch horloge feilloos in de watchwinder te plaatsen is.

Samengevat kies je met de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder voor een betrouwbaar product van hoge kwaliteit en daarmee voor het beste voor jouw horloges. Benson biedt hiermee een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt deze horlogeaccessoire tenslotte tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen, zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit. Dit model biedt zowel op het gebied van techniek als uitstraling een gevoel van luxe. Dit is ook te zien aan de fraaie afwerking van de watchwinder. Deze variant is bij Benson ook verkrijgbaar met ruimte voor het opwinden van 1 of 2 horloges, wanneer je minder horloges in bezit hebt.

Met de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder zijn jouw horloges altijd klaar voor gebruik en altijd veilig opgeborgen. Wacht dus niet langer en bestel nu jouw Benson Compact Triple 3.CF watchwinder! Je vindt deze hoogwaardige accessoire in onze webshop. Wanneer je dit model bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw watchwinder goed verpakt wordt verzonden zodat deze in topconditie bij jou aankomt.

Ook voor advies in deze ben je bij ons op het goede adres. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders zullen wij jou zeker van dienst kunnen zijn.