Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 3 juli 2019 om 11:33 uur

Het Duitse watchwinder merk Heisse & Söhne biedt een prachtige collectie luxueuze en ingenieuze watchwinders. Met een Heisse & Söhne watchwinder bent u gegarandeerd van een veilige opbergplaats voor uw horloges. Daarnaast windt de watchwinder elk automatisch horloge probleemloos op, ongeacht merk of model. Hiermee voorkomt u slijtage en beschadiging aan uw automatische horloges. Een watchwinder van Heisse & Söhne is daarbij prachtige accessoire voor uw horlogeverzameling. Immers, een watchwinder is niet alleen nuttig maar biedt ook een prachtig gezicht van ronddraaiende horloges.

Heisse Sohne watchwinder

Heisse & Söhne biedt niet alleen gewone watchwinders van prima kwaliteit in verschillende designs en kleuren, maar ook watchwinders met een ingebouwde kluis voor optimale bescherming. De Heisse & Söhne watchwinders zijn daarnaast geschikt voor elk type automatisch horloge, bijvoorbeeld voor horloges van Omega, Breitling, Rolex, Tag Heuer, Brequet, IWC etc etc. In het ruime assortiment van Heisse & Söhne vindt u watchwinders met verschillende capaciteit. Er zijn modellen beschikbaar voor één tot zestien horloges, waardoor er voor elke horlogeliefhebber of -verzamelaar een passende watchwinder geboden wordt.

De Heisse & Söhne watchwinders zijn traditioneel, betaalbaar en bieden een zeer luxe uitstraling. Het gebruik van contrasterende materialen zoals hout en mineraalglas dragen bij aan een uniek design. Op technisch gebied heeft Heisse & Söhne ook heel wat te bieden. Denk aan een LCD bediening, LED verlichting en de mogelijkheid om de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Voor wie op zoek is naar een chique watchwinder, met een geavanceerde technologie en scherpe prijs is een watchwinder van Heisse & Söhne dus een hele mooie keuze! Bij aankoop in onze webshop ontvangt u twee jaar garantie en een handleiding bij bestelling van een Heisse & Söhne watchwinder.

Als officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders garanderen wij u kwaliteit, scherpe prijzen en goede aftersales.