Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Horlogeaccessoire pur sang: Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 24 december 2018 om 18:19 uur

De watchwinder is de perfecte horlogeaccessoire en dat weet inmiddels elke horlogeliefhebber. Niet alleen zorgt een watchwinder ervoor dat het horloge niet stil komt te staan, het draagt ook bij een de duurzaamheid en het behoud van een automatisch horloge. Immers, door de gelijkmatige beweging en het voorkomen van het stilstaan wordt de olie mooi verdeeld door het uurwerk binnenin het horloge. U kunt het vergelijken met een auto. Een auto die te lang stilstaat zal problemen hebben bij het opstarten en/of rijden. Onderhoud en beweging zijn voor de techniek van een automatisch horloge essentieel. Een watchwinder is daarom een “must have” als horlogeaccessoire.

Er komen verschillende watchwinder merken uit Duitsland, maar Heisse & Söhne behoort tot de betere. Dit merk komt uit het Sauerland en heeft ruime ervaring met het produceren van kwalitatief zeer goede watchwinders. De Heisse & Söhne watchwinders blinken vooral uit in hun luxueuze design en mooie materialen. De Japanse motoren zorgen voor de duurzaamheid en het probleemloos opwinden van alle automatische horloges. De watchwinders winden zonder enige moeite horloges van merken zoals Rolex, Breitling, Oris, Omega, IWC en Patek op.

Wij zijn al ruim 10 jaar officieel dealer van Heisse & Söhne en kennen de watchwinders van binnen en buiten. In deze jaren hebben we veel tevreden reacties van klanten ontvangen waardoor we zeker zijn van de kwaliteit van de Heisse & Söhne watchwinders.

De Heisse & Söhne watchwinders zijn er in verschillende designs, kleuren en capaciteiten. Ze hebben zelfs watchwinders die geschikt zijn voor wel 16 horloges. Er zijn modellen met een klassiek ontwerp maar ook met een meer moderne look. Er is keuze genoeg voor elke horlogeliefhebber.

Elke Heisse & Söhne watchwinder wordt geleverd met handleiding en 2 jaar garantie. Wij leveren meestal uit voorraad en kunnen wereldwijd verzenden via DPD, PostNL of Fedex. Bent u op zoek naar een goede watchwinder van een gerespecteerd Duits merk? Heisse & Söhne watchwinders zullen u zeker niet teleurstellen.

Heisse & Söhne Collector watchwinder