Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Klasse watchwinders van Benson Smart-Tech II serie

Geplaatst op 14 januari 2020 om 12:55 uur

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede watchwinder, zijn er diverse mogelijkheden. Een jong en Nederlands merk op dit gebied is Benson. De watchwinders van Benson worden vervaardigd in eigen beheer, met als resultaat hoge kwaliteit watchwinders met een luxe uitstraling en een aantrekkelijke prijs. Deze watchwinders zijn geschikt en passend voor alle luxe horlogemerken zoals Rolex, Breitling, Tag Heuer, Omega etc. etc.

Benson biedt een ruime collectie met verschillende series watchwinders aan, waarvan Benson Smart-Tech II watchwinders er één is. Deze serie zitten qua prijs tussen de Compact (instap modellen) en Black Series (luxe modellen) in. De watchwinders binnen deze serie zijn duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk. Deze watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren, welke zeer stil zijn in gebruik. Dit zorgt uiteraard voor een optimaal gebruikscomfort. Ze zijn daarnaast zeer zuinig in energieverbruik. De watchwinders van Benson zorgen er niet alleen voor dat uw automatische horloge in stijl opgewonden wordt, maar ook dat de olie binnenin het uurwerk van het horloge goed verdeeld wordt.

De horlogehouders zijn uitgerust met een uniek veersysteem, wat maakt dat deze geschikt zijn voor allerlei maten horloges. De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteit. U heeft de keuze uit een watchwinder met ruimte voor twee, vier of zes horloges. Onder andere dit gegeven maakt deze watchwinders ook zeer geschikt voor de echte verzamelaar.

De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn vervaardigd uit hout. In combinatie met een deurtje van mineraalglas, geeft dit een zeer chique uitstraling. Bovendien kunt u doordat het deurtje van glas is te allen tijde uw horloge zien wanneer deze opgewonden wordt. De lade onderin de watchwinder biedt extra opbergmogelijkheid voor horloges of bijvoorbeeld sieraden en manchetknopen, zodat u alles gemakkelijk, overzichtelijk en veilig bij elkaar kunt bewaren.

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

De watchwinders  in de Smart-Tech II serie zijn uitgerust met de modernste technologie. Zo zijn ze voorzien van een lichtgevend en innovatief touchscreen en LED verlichting. Daarnaast is elke rotor individueel bedienbaar, waardoor u naar wens het aantal omwentelingen per dag en de draairichting kunt instellen per horloge. Bovendien zijn de watchwinders voorzien van een overwind functie en een powerwind functie. Met behulp van deze laatste functie kunt u uw horloge in zeer korte tijd opwinden. Kortom, de Benson Smart-Tech II watchwinders zijn een mooie combinatie van kwaliteit, luxe uitstraling en moderne techniek. En dat alles voor een scherpe prijs!

Wij hebben een zeer ruime collectie Benson watchwinders in het assortiment. Wanneer u kiest voor een Benson Smart-Tech II watchwinder, wordt deze met één jaar garantie en een gebruiksaanwijzing aan u geleverd. Wij leveren alle modellen uit voorraad. Uiteraard verzenden wij wereldwijd en kunt u betalen met uw creditcard, bank overschrijving, Paypal of iDeal.