Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De unieke Bernard Favre Planet watchwinders

Geplaatst op 4 januari 2020 om 15:41 uur

De Bernard Favre watchwinders behoren tot de wereldtop op het gebied van kwalitatieve en bijzondere watchwinders. De high-end watchwinders van dit Zwitserse merk zijn niet alleen kwalitatief heel sterk, maar hebben ook een unieke uitstraling en originele wijze van opwinding voor automatische horloges. Een echte liefhebber wil niet alleen zijn horloge op de juiste manier van energie voorzien, maar ook een watchwinder welke in esthetisch opzicht een waardevolle toevoeging is aan een mooie verzameling of een enkel mooi stuk. Hiervoor bent u bij Bernard Favre absoluut op het juiste adres. Elke Bernard Favre watchwinder garandeert u optimale opwinding van uw automatische horloges in een prachtige stijl.

Bernard Favre Planet watchwinders

De ‘Swiss made’ watchwinders van Bernard Favre zijn voorzien van Zwitserse motoren van zeer hoge kwaliteit. Elke Bernard Favre watchwinder wordt met de hand gemaakt door een vakman. Het zogenaamde ‘planet winding system’ waarvan de watchwinders van Bernard Favre zijn voorzien, zorgen ervoor dat het horloge op veilige en juiste wijze wordt opgewonden. Tijdens het opwinden van het horloge draait deze om zijn eigen as, als ware het een planeet.

De Bernard Favre watchwinders zijn voorzien van een USB aansluiting en hebben meerdere verschillende programma’s (in elke draairichting). Ze kunnen gebruikt worden met adapter en oplaadbare batterij. Ze zijn daarnaast energiezuinig en stil in gebruik. Het aantal toeren is instelbaar en de watchwinders zijn voorzien van een overwind protectie. De Bernard Favre Planet watchwinders bieden ruimte voor één horloge tegelijk.

Voor de watchwinders van Bernard Favre wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Denkt u hierbij aan edelstaal, edelstaal PVD en leer. De moderne ontwerpen van Bernard Favre zijn er in verschillende bijzondere uitvoeringen. De Bernard Favre Planet serie bevat watchwinders welke zijn vervaardigd uit bijvoorbeeld edelstaal en leder. In deze serie vinden we sprekende kleuren zoals oranje en groen. In de Bernard Favre Planet Black serie zien we watchwinders welke zijn gemaakt van edelstaal PVD  zwart. De houder van de horloges is bij deze watchwinders zwart. Ook hier zien we bij bepaalde modellen het gebruik van leer. In het oog springende kleuren kunt u ook in deze serie terug zien komen. De Bernard Favre Planet Gold serie biedt watchwinders met goudkleurige draaiende delen voor een zeer chique uitstraling. De Bernard Favre Planet Singular serie valt op door een unieke uitstraling van de onderkant van de watchwinder, met een gestreepte of zwart glanzende voet.

In onze webshop vindt u een mooie collectie Bernard Favre watchwinders. Wij leveren alle watchwinders van Bernard Favre met standaard twee jaar garantie en gebruiksaanwijzing. De watchwinder is daarnaast verpakt in een luxe lederen etui. Uiteraard verzenden wij wereldwijd en kunt u betalen met uw creditcard.