Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 15 januari 2021 om 15:37 uur

Het merk Benson, afkomstig uit Nederland, is één van de meest populaire watchwinder merken in de wereld. Doordat ze een uitstekende combinatie van kwaliteit, afwerking en functionaliteit aanbieden in hun watchwinders is Benson een uitstekende keuze voor de horlogeliefhebber die zijn of haar automatische horloges in stijl wilt opwinden. Want waarom zou je jouw automatische horloges stil laten staan?

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Het gebruik van een watchwinder zorgt voor gemak en het behoud van jouw automatische horloges. Wanneer je horloges in een watchwinder plaatst heb je er immers geen omkijken meer naar. Als je een horloge wilt dragen haal je het uit de watchwinder en je bent gelijk klaar. Je horloge staat op tijd en hoef je niet meer handmatig op te winden voordat je het kan dragen.

Benson heeft goed begrepen wat voor type watchwinder horlogeliefhebbers graag gebruiken. De nieuwe Benson Smart-Tech II serie uit 2021 voldoet aan alle vereisten voor optimale opwinding van automatische horloges. Het leuke aan deze watchwinders is dat ze dit in stijl met allerlei functionaliteiten doen. Je kan uiteraard elk horloge individueel instellen naar de behoeften van het horloge op gebied van draairichting en aantal omwentelingen per dag. Daarnaast kan je gebruik maken van de powerwinding functie waarmee je de horloges in korte tijd van energie voorziet zodat je het direct kan gaan dragen. Voor een extra mooi zicht op de ronddraaiende horloges hebben de nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders ingebouwde LED verlichting. Deze kan je handmatig aan of uitzetten. Vooral in het donker is de LED verlichting een prachtige aanblik.

De nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders zijn verkrijgbaar voor het opwinden van 2, 4 en 6 automatische horloges. De kast is gemaakt van hout wat geluid absorbeert. De kleur van de watchwinders is zwart. De kast is voorzien van 12 verflagen en een beschermende laklaag waardoor de kast zeer fraai is afgewerkt. Binnenin de watchwinder is het interieur voorzien van zachte zwarte stof zodat jouw horloges optimaal beschermd zijn. Aan de binnenkant vind je ook een lade met extra opbergmogelijkheid voor andere horloges, sieraden of papieren.

De horlogehouders van de Benson Smart-Tech II watchwinders zijn instelbaar en flexibel waardoor ze geschikt zijn voor elk type horloge, groot of klein. Het voordeel van deze horlogehouders is dat ze vastklikken in de watchwinder waardoor er geen risico is dat ze tijdens het opwinden (ronddraaien van de horloges) uit de watchwinder vallen. Benson heeft aan alles gedacht waardoor deze nieuwe Smart-Tech II modellen uitermate veel bieden. Een goed voorbeeld is de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder die geschikt is voor het opwinden van 6 automatische horloges. 

Een ander voordeel van deze nieuwe generatie Benson Smart-Tech II watchwinders is de houten deur met glazen doorkijk. Hierdoor heb je optimaal zicht op de ronddraaiende horloges en zijn de horloges toch goed beschermd tegen externe invloeden zoals condens, stof of kinderhandjes.

Kortom, de nieuwe Benson Smart-Tech II serie is op diverse punten verbeterd ten opzichte van de voorgaande series. De Smart-Tech II serie is al sinds 2011 op de markt en is elke keer verbeterd. Hierdoor is een uitstekende watchwinder ontstaan die zorgt voor professionele en veilige opwinden van automatische horloges.

Bekijk snel de nieuwe collectie Benson Smart-Tech II watchwinders in onze webshop. Elke watchwinder wordt geleverd in een stevige verpakking met handleiding en adapter. Uiteraard is elk model voorzien van 2 jaar garantie.