Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Watch Meranto watchwinders

Geplaatst op 22 januari 2021 om 13:54 uur

Watchwinders zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er watchwinders op de markt die geschikt zijn voor 1 horloge, maar ook watchwinders die een hele verzameling automatische horloges kunnen opwinden. Ook op het gebied van design en materiaalgebruik zijn er zeer veel verschillende watchwinders beschikbaar. Ga jij bijvoorbeeld voor klassiek en stijlvol? Of past jouw horloge of verzameling horloges beter in een moderne en strak vormgegeven watchwinder? Natuurlijk zijn er ook liefhebbers die met name voor een functioneel model gaan en wat betreft de uitstraling van de watchwinder niet zulke hoge eisen stellen. Daarnaast kun je op het gebied van prijs en daarmee verbonden de kwaliteit ook kiezen uit vele merken en soorten watchwinders. Vandaag zullen we er een bijzonder en betrouwbaar Duits merk uitlichten op het gebied van de watchwinder, welke met een luxueuze en stijlvolle vormgeving en daarnaast een uitermate hoge kwaliteit zijn naam heeft weten te vestigen; Heisse & Söhne watchwinders.

Heisse und Sohne Meranto watchwinder

We schrijven in dit artikel over het interessante watchwinder merk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne is zoals gezegd een bekend merk op het gebied van watchwinders en zal de liefhebber en verzamelaar van automatische horloges dan ook vast niet onbekend zijn. Kwaliteit en afwerking staan bij Heisse & Söhne zeer hoog op het prioriteitenlijstje en dat is dan ook zeker te zien aan het eindproduct. Elke watchwinder wordt eerst volledig gecontroleerd aan de hand van een checklist, voordat het de fabriek verlaat. Ook wat betreft de techniek in de watchwinders, gaat Heisse & Söhne voor het allerbeste. Het hart van de Heisse & Söhne watchwinders wordt gevormd door Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren staan erom bekend zeer energiezuinig en daarnaast ook prettig stil in gebruik te zijn. Dit zorgt uiteraard voor een optimaal comfort tijdens het opwinden van jouw automatische horloges.

Naast watchwinders biedt Heisse & Söhne ook watchwinder kluizen aan, waar je je horlogecollectie met een veilig en vertrouwd gevoel kunt opbergen. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen, waarmee je gegarandeerd een optimaal veilig klimaat creëert voor jouw geliefde horloges. Dit is natuurlijk bijvoorbeeld ideaal voor de verzamelaar met een mooie collectie horloges, je wilt de veiligheid van je verzameling tenslotte niet aan het toeval overlaten.

Wanneer we de collectie van Heisse & Söhne watchwinders onder de loep nemen, zien we dat deze is onderverdeeld in verschillende series watchwinders. De nieuwste serie binnen de collectie van Heisse & Söhne is de Heisse & Söhne Watch Meranto watchwinder serie. In deze serie vinden we watchwinders met een open kast, geschikt voor 8 en 16 horloges. De prachtige kasten hebben, zoals we gewend zijn van Heisse & Söhne, een modern design en een zeer luxe uitstraling. Deze kasten zijn uitgevoerd in hout gecombineerd met de kleur zwart. Ook de stoffen bekleding van de binnenkant van de watchwinders is zwart en zorgt voor een luxe uitstraling. Tezamen met het houten exterieur maakt dit het plaatje compleet. Deze luxe watchwinders bieden bovendien mooie functionaliteiten en een sublieme techniek. De watchwinders zijn onder andere voorzien van een modern LCD touchscreen, waarmee je eenvoudig het aantal rotaties per dag en de draairichting in kunt stellen. Doordat de watchwinders voorzien zijn van ingebouwde LED verlichting, is het op elk moment van de dag mogelijk je horloges goed te bekijken. Dit zal voor de echte liefhebber zeker een plus zijn. Natuurlijk ontbreekt ook de overwind functie niet. Door middel van de sleep mode houd je bovendien je horloges net onder het optimale niveau van opwinding, waardoor je ze wat rust gunt.

De Heisse & Söhne Watch Meranto watchwinders zijn dus zeer compleet te noemen. Niet alleen berg je je horloges hiermee in stijl op en zorg je voor de benodigde energie met behulp van deze watchwinders, daarnaast is het ook een echte eyecatcher in het interieur en bij je horlogeverzameling. Met een watchwinder van Heisse & Söhne zorg je ervoor dat je je horloges in stijl opwindt en gun je ze het allerbeste!

De nieuwe Heisse & Söhne Watch Meranto watchwinders zijn verkrijgbaar in onze webshop. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders en uiteraard ook veel kennis en kunde in huis. Wij kunnen je dan ook van een passend advies en de juiste service voorzien indien nodig. Wanneer je een Heisse & Söhne watchwinder bestelt in onze webshop ontvang je deze met minimaal 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je bent dan verzekerd van een duurzame, degelijke  en betrouwbare watchwinder waar je jaren plezier aan zult beleven.