Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Sparta Bold 1 watchwinders

Geplaatst op 12 mei 2022 om 11:02 uur

Ben jij als liefhebber van automatische horloges al bekend met het watchwinder merk Orbita? Zo niet, dan is het zeker interessant voor jou om verder te lezen! Ken je het merk al wel? Ook dan biedt dit artikel nuttige informatie wanneer je op zoek bent naar een nieuwe watchwinder. Orbita is een Amerikaans merk dat produceert met de welbekende hoogwaardige Zwitserse motoren. Een watchwinder met een Zwitserse motor staat garant voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en degelijkheid. Dat is precies wat je wilt wanneer je een watchwinder zoekt om jouw geliefde horloge van energie te kunnen voorzien. Met een betrouwbar model is jouw automatische horloge altijd direct klaar voor gebruik en hoef je niet bang te zijn dat je deze bijvoorbeeld opnieuw moet instellen. Orbita is een high-end merk te noemen om verschillende redenen. Niet alleen kiest het merk voor het beste van het beste op het gebied van de motoren, daarnaast gaat dit merk ook voor uiterst hoogwaardige materialen en een exclusieve uitstraling.

Orbita biedt met haar collectie watchwinders voor een breed publiek. Zowel de liefhebber met 1 of enkele horloges als de echte verzamelaar met een hele collectie automatische horloges kan goed bij dit merk terecht. Ook wat betreft uitstraling en prijs biedt Orbita diversiteit. Zo zijn er zeer luxe modellen verkrijgbaar, met een uiterst chique uitstraling. Deze Orbita watchwinders bieden prachtige houten kasten, gemaakt van hout uit Italië. Er zijn echter ook de meer eenvoudige maar zeker doeltreffende designs van Orbita, die daardoor ook scherper geprijsd zijn. Zo is het mogelijk te kiezen wat het beste bij jou en je budget past. Orbita is een koploper als het gaat om techniek en beweging. Zo heeft het merk op dit gebied diverse patenten op haar naam weten te zetten. Orbita heeft bijvoorbeeld zelf het zogenaamde ‘Rotorwind System’ ontwikkeld. Dit systeem is bijzonder omdat het de energiebehoefte van automatische horloges verzorgd door middel van het zachtjes schudden van het horloge. Het merk biedt echter ook de meer geijkte wijze van opwinding aan binnen de collectie, die de opwinding regelt door middel van rotatie.

Door de moderne techniek waar Orbita gebruik van maakt in combinatie met de flexibele horlogekussentjes, kan je ieder automatisch horloge met deze watchwinders opwinden. Dit ongeacht het merk of type horloge. Orbita biedt bovendien ook extra kleine horlogekussentjes aan, voor wanneer je erg kleine horloges in het bezit hebt. Doordat deze kussentjes gemaakt zijn van een soort foam, worden jouw horloges optimaal beschermd bij plaatsing in de watchwinder. Het logo dat in de kussentjes is gedrukt, benadrukt het luxe gevoel dat dit merk je geeft.

Als we kijken naar Orbita watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van één automatisch horloge en bovendien voor een interessant budget toegankelijk zijn, dan komen we uit bij de Orbita Sparta Bold 1 modellen. Als voorbeeld nemen we om te beginnen de Orbita Sparta Bold 1 Black W05521. Deze horlogeaccessoire is gemaakt van aluminium en handzaam van formaat. Doordat de watchwinder werkzaam is op batterijen, is het ook mogelijk deze in een kluis te plaatsen voor optimale veiligheid. Ook het meenemen naar kantoor of op reis is daarmee een goede mogelijkheid. Uiteraard is de Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 voorzien van een Swiss made motor. Deze horlogeaccessoire biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie en verzorgt de opwinding van jouw horloge met het Rotorwind System.

Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 watchwinder

De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 is eveneens geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Dit model is uitgevoerd in de kleur blauw en daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren zoals rood, groen, wit en bruin. Dit model is eveneens gemaakt van aluminium en hiermee licht van gewicht. Natuurlijk wordt de basis van deze watchwinder gevormd door een Zwitserse motor, die ervoor zorgt dat elk automatisch horloge van de benodigde energie kan worden voorzien. Deze watchwinder beschikt net als het voorgaande model over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.  Dit model windt jouw horloge op door middel van het Rotorwind System.

De genoemde 2 modellen van Orbita zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar in de webshop. Beide modellen hebben dan misschien een simpel design, hierdoor zijn ze ook goed betaalbaar. Bovendien verzorgen ze de benodigde opwinding uiterst doeltreffend en veilig. Door de compacte vormgeving zijn ze gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen, wat een bijkomend voordeel is. Met een Orbita Sparta watchwinder kies je al met al voor een horlogeaccessoire met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Orbita behoort tenslotte tot het neusje van de zalm op het gebied van hoogwaardige watchwinders en biedt met deze serie horlogeaccessoires de mogelijkheid deze aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs.

Wanneer je een Orbita watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze met 2 jaar garantie in een stevige verpakking. Wij verzenden onze watchwinders wereldwijd met PostNL, DPD en Fedex. Ook voor de betaling bieden wij verschillend mogelijkheden. Je kunt je bestelling bij ons betalen met creditcard, Ideal, Paypal of gewone bankoverschrijving.