Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder

Geplaatst op 18 januari 2023 om 14:16 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder die is voorzien van de meest moderne technologie, maar die tegelijkertijd ook betaalbaar is, dan is dit het artikel voor jou! Bij de keuze voor een hoogwaardige watchwinder spelen er verschillende zaken mee. Een goede watchwinder wordt gemaakt van hoogwaardige materialen waarbij het oog van de expert een belangrijke rol speelt.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder

Daarnaast moet een passende watchwinder natuurlijk betrouwbaar zijn en daarmee voorzien zijn van motoren van uitstekende kwaliteit. Deze vormen de basis van de watchwinder en zijn daarom erg belangrijk. Deze motoren zullen dus lang mee moeten gaan en voor 100% betrouwbaar moeten zijn. Bovendien moeten ze krachtig genoeg zijn om ieder type en/of merk automatisch horloge probleemloos op te kunnen winden. Hoogstaande motoren doen hun werk tot slot in stilte om het gebruikscomfort optimaal te houden. Wanneer de basis van de watchwinder goed is en er gebruik is gemaakt van materialen van kwaliteit, zijn dat al belangrijke redenen om te kiezen voor een watchwinder.

Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Een watchwinder fungeert over het algemeen niet alleen als een handige manier om automatische horloges van de benodigde energie te voorzien, daarnaast biedt deze ook een veilige en bij voorkeur stijlvolle opbergplaats. Bepaalde watchwinders zijn bovendien perfect geschikt om jouw horloges in te presenteren. Het design van de watchwinder is daarom ook voor veel liefhebbers en verzamelaars van luxe horloges erg belangrijk. Dat is dan ook een onderdeel waar de meeste watchwindermerken veel aandacht aan besteden.

Een bijzonder merk dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk is het merk Paul Design. De man achter Paul Design is Paul Chen. Paul Chen is al sinds zijn kinderjaren geïnteresseerd in gecompliceerde mechanismen. Hij werkte voor een bedrijf dat high end watchwindermerken importeerde en deed daarmee veel kennis en ervaring op dit gebied op. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van zijn eigen merk, waarbij kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn. Watchwinders vervaardigen van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, is altijd de ambitie geweest van Paul Chen.

De collectie van Paul Design herbergt dan ook prachtige stukken van zeer goede kwaliteit. Opvallend hierbij is het gebruik van de moderne technologie en verschillende mooie extra’s, zoals extra opbergruimte of bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting. Een mooi voorbeeld van een zeer complete watchwinder uit de collectie van Paul Design, is de Paul Design Gentlemen 4+6 Black. Deze watchwinder is bedoeld voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt dit model echter ook nog opbergruimte voor nog 6 extra horloges, of natuurlijk eventuele andere sieraden. De watchwinder is gemaakt van hout en zowel wat betreft het exterieur als het interieur zwart van kleur. Wanneer je horloges worden opgewonden worden ze door de glazen deur beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black is voorzien van hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren die zowel betrouwbaar en duurzaam, als energiezuinig en geluidsarm zijn. Welke automatische horloges je dus in het bezit hebt maakt niet uit, deze watchwinder voorziet ieder merk en type automatisch horloge moeiteloos van de benodigde energie. Het innovatieve touchscreen zorgt ervoor dat je de instellingen van de watchwinder gemakkelijk kunt wijzigen. Zo kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag eenvoudig wijzigen. Natuurlijk is het mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk, waardoor ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Een mooie extra is bovendien de ingebouwde LED verlichting, die ervoor zorgt dat je jouw horloges indien gewenst letterlijk in de spotlight kunt zetten. Deze watchwinder is al met al zeer compleet wat betreft mogelijkheden en functionaliteiten en biedt een hoge mate van gebruikscomfort. De watchwinder wordt bovendien geleverd met een afstandsbediening, wat dit nog eens extra benadrukt. Jouw automatische horloges zullen met deze watchwinder altijd klaar zijn voor gebruik. Bovendien voorkom je onnodige slijtage en beschadiging met het gebruik van deze watchwinder. De bewegingen van de watchwinder zorgen voor een juiste olieverdeling in de horloges. Bovendien biedt dit model een veilige opbergplaats, zodat jouw horloges niet beschadigen op het moment dat je ze niet draagt.

Wij bieden als officieel dealer van Paul Design een zeer uitgebreid assortiment Paul Design watchwinders bij ons in de webshop. Ook de Paul Design Gentlemen 4+6 Black is bij ons verkrijgbaar. Wanneer je deze watchwinder bij ons in de webshop bestelt, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Dit geldt ook voor de andere modellen van dit exclusieve merk. Wij verzenden al onze watchwinders wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Betalen doe je veilig en snel met verschillende veilige betaalwijzen, zoals Ideal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Bekijk dus nu ons uitgebreide assortiment hoogwaardige watchwinders en overtuig jezelf!