Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder

Geplaatst op 24 januari 2023 om 10:36 uur

Waar begin je je zoektocht wanneer je als fervent verzamelaar op zoek gaat naar een passende watchwinder voor jouw collectie automatische horloges? Kies jij voor een Zwitsers merk omdat deze wereldwijd zeer goed bekend staan? Of ga jij op zoek naar die watchwinder die jou en je verzameling het meeste biedt voor het budget dat je ter beschikking hebt? Natuurlijk zit je met een Zwitsers merk altijd goed maar er zijn ook watchwindermerken die expliciet sterk zijn in het bieden van een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Een merk dat op dit gebied zeer goed uit de bus komt, is het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge in het bezit, als voor de echte verzamelaar. Er is daarbij keuze uit watchwinders voorzien van Swiss made motoren of Japanse motoren, beide van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is de collectie van Benson onderverdeeld in verschillende series, waaronder de Benson Black Series Pro. In onder meer deze serie vinden we watchwinders die uitermate geschikt zijn voor de echte verzamelaar.

De Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder is hier een mooi voorbeeld van. Dit is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges. Dan zijn we er echter nog niet, want Benson heeft met dit model ook voorzien in een extra opbergruimte voor nog 10 extra horloges. Deze opbergruimte is vormgegeven door middel van een ingebouwde lade onderin de watchwinder. Deze watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in de kleur carbon. De watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling. Dit komt onder meer door het chique design en de uitmuntende afwerking. Zo is de watchwinder voorzien van maar liefst 12 verflagen voor het behoud van je watchwinder. Bovendien is deze afsluitbaar door middel van een deur met mineraalglas, zodat eventuele schadelijke invloeden van buitenaf geen kans krijgen en jouw horloges optimaal beschermd zijn. De deur is bovendien afsluitbaar met een veilig slot dat keurig is weggewerkt. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze bekleed met een speciaal soft-velvet. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op je horloges.

Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder

Op technisch gebied heeft de Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder ook veel moois te bieden. De basis van de watchwinder wordt gevormd door zeer hoogwaardige Japanse motoren. Deze motoren voorzien probleemloos ieder type of merk automatisch horloge van de benodigde energie. Dit doen zij in stilte, zodat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Daarnaast zijn deze motoren ook energiezuinig, waarmee ze tevens duurzaam te noemen zijn. De watchwinder is verder voorzien van een handig touchscreen display. Hiermee stel je eenvoudig de watchwinder in wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Voor ieder horloge afzonderlijk kun je de watchwinder exact instellen zoals jij dat wilt. Doordat Benson gebruik heeft gemaakt van flexibele horlogehouders, kun je vrijwel ieder formaat automatisch horloge gemakkelijk in de houders plaatsen. Met deze watchwinder beschik je over een mooie ingebouwde LED verlichting. Met deze verlichting zorg je ervoor dat jouw horloges extra mooi uitkomen en echt in het oog springen wanneer ze in de watchwinder geplaatst zijn.

De Benson Black Series Pro 12.19.B biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model bovendien over een powerwinding functie. Deze optie is erg handig wanneer je je horloges in korte tijd wilt kunnen opwinden. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting. Samengevat biedt Benson met de Benson Black Series Pro 12.19.B een watchwinder met allure, gemaakt van hoogwaardige materialen en een stukje technische finesse. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je je nooit meer zorgen te maken voor een veilige opbergplaats voor je horlogeverzameling, of over eventuele stilstand van je horloges. Jouw automatische horloges zijn op deze manier altijd klaar voor gebruik. De watchwinder biedt bovendien mede door de ingebouwde LED verlichting een mooie mogelijkheid om je verzameling tentoon te stellen. Deze watchwinder zal samen met jouw horloges een absolute eyecatcher zijn binnen ieder interieur. Met de stijlvolle en moderne uitstraling van deze watchwinder kies je dan ook voor een stukje klasse als toevoeging aan jouw verzameling.

Wanneer je de de Benson Black Series Pro 12.19.B of één van de andere hoogwaardige watchwinders van Benson wilt bestellen, kun je dit bij ons in de webshop op een vertrouwde manier doen. Aangezien wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van kwalitatieve watchwinders, kunnen wij jou desgewenst als geen ander bijstaan met een antwoord op je vragen of een passend advies. De Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een certificaat.