Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Geplaatst op 4 juni 2019 om 13:04 uur

Het watchwinder merk Paul Design is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Paul Design is al enige jaren op de markt en het merk heeft ruime ervaring op gebied van watchwinders. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in de fraaie ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau. Voor deze ontwerpen worden pure materialen gebruikt, zoals hout, glas en edelstaal. Innovatie staat bij Paul Design watchwinders hoog in het vaandel. Naast een luxe en puur ontwerp kiest u bij Paul Design dus ook voor hoogstaande technologie. Paul Design is bovendien een absolute topper op het gebied van prijs/-kwaliteit verhouding.

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Één van de prachtige ontwerpen in de collectie van Paul Design is de Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van vier horloges en heeft opbergruimte voor zes horloges. Uitermate geschikt dus voor de echte verzamelaar van automatische horloges en een waardevolle toevoeging aan een bijzondere verzameling. De watchwinder is voorzien van Japanse Mabuchi motoren, LED verlichting en een geavanceerd touchscreen voor de bediening. Voor elk horloge kunt u de draairichting en aantal omwentelingen apart instellen. De watchwinder kent verschillende programma’s, zoals de speedwinding functie om uw horloge in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Aan de andere kant is er de sleep-mode, waarmee u uw horloge twaalf uur rust biedt. Hiermee houdt u het horloge net onder het optimale niveau van opwinding.

De Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van een glazen deur die de watchwinder een luxe uitstraling en een perfect zicht op de ronddraaiende horloges geeft. Wanneer u kiest voor deze watchwinder biedt u uw horloge(s) niet alleen de benodigde beweging, maar ook bescherming tegen stof, vuil en slijtage. Dit model is leverbaar in Back Macassar en Black Shadow en wordt geleverd met twee jaar garantie en handleiding.

Als officieel dealer van Paul Design watchwinders hebben wij niet alleen de nieuwste Paul Design watchwinder modellen, wij hebben ook ons eigen reparatie atelier voor service en reparaties.