Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

RDI watchwinder Prestige K10-1

Geplaatst op 10 juni 2019 om 09:28 uur

Het familiebedrijf RDI produceert sinds 2006 kwalitatief hoogwaardige watchwinders. Alle materialen voor deze high-end watchwinders komen uit Zwitserland en staan dan ook voor de uitstekende Zwitserse kwaliteit. Niet voor niets mag het merk het Swiss made label voeren. De watchwinders van RDI staan bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid en stille motoren. Ook de creatieve designs zijn kenmerkend voor dit merk. In de designs worden verschillende prachtige kleuren en bijzondere vormen verwerkt en RDI is dan ook echt uniek op dit gebied. Behalve een watchwinder van topkwaliteit haalt u met een RDI watchwinder dan ook een aanwinst voor uw horlogeverzameling èn interieur in huis. Dit merk behoort absoluut tot één van onze favorieten, met name door de combinatie van ouderwets vakmanschap, hoogstaande techniek en originaliteit.

RDI Prestige K10-1 watchwinder

Binnen de collectie van RDI vinden we de RDI Prestige K10-1. Ook deze watchwinder kenmerkt zich door een aansprekend en origineel design. De zwarte kleur in combinatie met het patroon en de vormgeving geven de watchwinder een stijlvolle en chique uitstraling. Deze luxe watchwinder is geschikt voor één automatisch horloge, ongeacht welk merk of model. Het windt elk automatisch horloge op. Daarnaast is deze voorzien van een stille en duurzame Zwitserse motor, zodat u geen hinder ondervindt tijdens het opwinden van uw horloge. Er is voor dit design gekozen voor materialen als edelstaal, kunststof en glas. De RDI Prestige K10-1 watchwinder werkt op een set AA batterijen en met een adapter en is derhalve makkelijk mee te nemen op reis. De watchwinder biedt de keuze uit zestien verschillende programma’s om uw horloge op de juiste wijze van energie te kunnen voorzien. Daarnaast biedt deze een veilige opbergplaats en beschermt uw geliefde horloge tegen vuil, stof en slijtage.

De RDI Prestige K10-1 watchwinder wordt geleverd in een luxe doos met handleiding en met twee jaar garantie. Binnen Nederland biedt BensonTrade gratis verzending aan en buiten Nederland lage verzendkosten via Fedex en PostNL.