Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Blue

Geplaatst op 10 oktober 2022 om 14:57 uur

Swiss Kubik is één van de meest vooraanstaande merken ter wereld op het gebied van watchwinders en dat is natuurlijk niet voor niets. Om te beginnen draagt het merk het Swiss made label. Swiss made staat voor topkwaliteit, duurzaamheid en natuurlijk betrouwbaarheid. De merken die het Swiss made label mogen voeren moeten aan strenge eisen en voorwaarden voldoen om de superieure kwaliteit waar het label voor staat te kunnen waarborgen.

Met een Swiss Kubik watchwinder ben je dus altijd gegarandeerd van een high-end watchwinder. De Zwitserse motoren waar Swiss Kubik gebruik van maakt vormen het kloppend hart van iedere watchwinder van dit merk. Deze motoren staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid. Daarnaast zijn ze echter ook zeer energiezuinig waardoor de Swiss Kubik watchwinders goed passen in de duurzame tijdsgeest van nu. Tot slot zorgen Swiss made motoren ervoor dat het opwindproces altijd in stilte verloopt. Hiermee plaats je je Swiss Kubik watchwinder waar je maar wilt. Of dat nu in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer is.

De Zwitserse hoogstaande techniek waarvan de watchwinders van Swiss Kubik zijn voorzien, maken dat deze watchwinders geschikt zijn voor het opwinden van elk automatisch horloge. Het maakt hierbij dus niet uit of het om een Rolex, Seiko, IWC of Tag Heuer horloge gaat. De watchwinders zijn krachtig en sterk genoeg om de zwaarste automatische horloges op te kunnen winden. De meeste horloges passen feilloos in de horlogehouders van de watchwinders van Swiss Kubik. Mocht je echter kleine horloges in je bezit hebben dan is het ook nog mogelijk speciale kleinere horlogehouders bij te bestellen.

Swiss Kubik kiest ervoor met de collectie watchwinders zijn pijlen te richten op een brede doelgroep. Zo zijn er modellen binnen de collectie in verschillende prijsklassen. Met een breder budget kun je kiezen voor zeer luxe watchwinders, gemaakt van materialen zoals hout en bijvoorbeeld leder. Je kiest hiermee voor een horlogeaccessoire met extra functionaliteiten en een zeer luxe uitstraling.

Swiss Kubik biedt echter ook modellen die speciaal geschikt zijn als instapmodel. Deze watchwinders zijn uiterst interessant voor die liefhebbers met een minder breed budget en de liefhebbers die geen behoefte hebben aan allerlei toeters en bellen. De instapmodellen vind je in de Swiss Kubik startbox serie (voorheen de Swiss Kubik ABS watchwinders). Graag lichten we in dit artikel één van deze instapmodellen voor je uit. Hiermee laten we zien dat je met een beperkter budget ook een watchwinder kunt aanschaffen van de ongeëvenaarde Swiss made kwaliteit. Zo kies je voor het beste voor jouw automatische horloge(s) tegen een aantrekkelijke prijs.

De Swiss Kubik Startbox Blue is een watchwinder gemaakt van polyamide, uitgevoerd in een sprekende kleur blauw. De bekleding aan de binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur, wat een mooi contrast geeft met het exterieur. De Swiss Kubik Startbox Blue is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Zoals we gewend zijn van Swiss Kubik is dit model compact vormgegeven en heeft deze watchwinder de vorm van een kubus. Wat opvalt is de moderne en strakke uitstraling van de Swiss Kubik Startbox Blue, in combinatie met een perfecte afwerking. Uiteraard is de Swiss Kubik Startbox Blue voorzien van de beschreven Swiss made motor waarmee een zeer solide basis is gelegd. Deze watchwinder is werkzaam met behulp van batterijen. Het mooie van Swiss Kubik is, dat de modellen van het merk tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen. Dit geldt ook voor de Swiss Kubik Startbox Blue. In combinatie met de compacte vormgeving maakt dat deze horlogeaccessoire uiterst geschikt voor het plaatsen in een kluis. Daarnaast neem je je watchwinder desgewenst gemakkelijk mee naar bijvoorbeeld kantoor of op reis.

Swiss Kubik Startbox Blue

De aanschaf van een adapter is optioneel, zodat je de Swiss Kubik Startbox Blue zo compleet kunt maken als je zelf wilt en de watchwinder aan jouw budget kunt aanpassen. Met de Swiss Kubik Startbox Blue kies je voor de beste kwaliteit mogelijk, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze watchwinder is dan eenvoudig vormgegeven, de wijze van opwinding is zeer doeltreffend en veilig. Je weet hiermee zeker dat jouw horloge de beste verzorging krijgt en niet stil zal komen te staan. Bovendien verzorgt de watchwinder een goede olieverdeling in het horloge voor het behoud van je horloge.

Wanneer je de Swiss Kubik Startbox Blue bij ons wenst te bestellen, dan ontvang je deze met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding thuis. De lange garantietermijn benadrukt het vertrouwen van het merk in de kwaliteit van de producten. Bestel dus nu jouw nieuwe watchwinder met een gerust gevoel bij ons in de webshop!