Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik watchwinders voor meer dan 1 horloge

Geplaatst op 21 maart 2019 om 14:44 uur

Een watchwinder is een essentieel accessoire voor de echte horlogeliefhebber en verzamelaar. In de eerste plaats zorgt een watchwinder ervoor dat een horloge (of meerdere horloges) van beweging wordt voorzien om ervoor te zorgen dat het blijft lopen, daarnaast zorgt deze ook voor een juiste oliebalans. Hiermee voorkomt u slijtage en beschadiging aan uw horloge(s). Buiten dat biedt de juiste watchwinder een veilige opbergplaats voor uw verzameling.

Swiss Kubik watchwinders staan voor 100% Zwitserse kwaliteit. Dit betekent ook dat zij al hun leveranciers zoeken binnen een straal van 50 km van hun bedrijf in Genève, Zwitserland. Door deze keuze te maken houden zij de lijntjes kort en hebben ze de garantie dat al hun leveranciers net als zij werken volgens de hoge Zwitserse kwaliteitsstandaarden. Dit is belangrijk m.b.t. kwaliteit en duurzaamheid.

Swiss Kubik Triple watchwinder

Swiss Kubik maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie op het gebied van watchwinders. Innovatie en ontwikkeling staan bij hen dan ook hoog op het prioriteitenlijstje. De Swiss made watchwinders van Swiss Kubik zijn er niet alleen voor 1 horloge, maar ook voor grotere horlogecollecties. Bijvoorbeeld voor 1 horloge, 2 horloges, 3 horloges, 4 horloges oplopend tot wel 16 horloges. De grotere capaciteit van deze watchwinders maakt ze zeer interessant voor de echte verzamelaar. De Swiss Kubik watchwinders voor meer horloges zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn qua design stijlvol en compact te noemen en werken op batterijen. Er is daarnaast keuze uit verschillende mooie materialen zoals aluminium, leder en hout. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat Swiss Kubik altijd een goede keuze is als watchwinder voor uw automatische horloge(s).

Als officieel dealer leveren wij alle Swiss Kubik watchwinders met 3 jaar garantie, stevige verpakking en handleiding. De meest populaire Swiss Kubik watchwinders leveren wij vanuit voorraad en heeft u binnen enkele dagen in huis.