Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip: Swiss Kubik Startbox watchwinders

Geplaatst op 11 maart 2020 om 13:52 uur

Swiss Kubik is een absoluut topmerk op gebied van watchwinders die automatische horloges opwinden. Dit merk Zwitserse watchwinder merk, dat haar watchwinders ook daadwerkelijk produceert in Zwitserland, staat garant voor duurzame en betrouwbare watchwinders. De Swiss made watchwinders van Swiss Kubik worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zijn compact van vorm en voorzien van de nieuwste technieken. De watchwinders van dit Zwitserse merk zijn voorzien van Zwitserse motoren en geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht merk of type. Het grote voordeel van een Swiss Kubik watchwinder is het feit dat ze zeer lang functioneren op één set batterijen. Hierdoor kan je de watchwinder overal neerzetten, meenemen op reis of zelfs in een kluis plaatsen.

De collectie van Swiss Kubik watchwinders is zeer uitgebreid en divers. Zo voorziet het merk in watchwinders voor één enkel horloge, maar ook in watchwinders voor grotere aantallen automatische horloges. Ook is er een diversiteit in materialen en kleuren in de verschillende series van Swiss Kubik. De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn de instapmodellen van het merk. De watchwinders in deze serie zijn voorzien van alle benodigde opties om een automatisch horloge op de juiste wijze van energie te voorzien. Daarnaast is deze variant watchwinder uiteraard van de hoge kwaliteit waar Swiss Kubik bekend om staat. Bovendien zijn de watchwinders betaalbaar en hebben daarmee een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn eigenlijk geschikt voor elke horlogeliefhebber, maar vooral voor diegene die wel topkwaliteit wilt maar niet een flink bedrag aan een watchwinder wilt besteden.

Swiss Kubik Startbox geel watchwinder

De watchwinders binnen de Startbox serie zijn geschikt voor één enkel horloge en zeer compact vormgegeven. Dit gegeven, in combinatie met het feit dat de watchwinders tot wel drie jaar op een set batterijen kunnen functioneren, maakt deze watchwinders uitermate geschikt om mee te nemen op reis. De watchwinder zijn vrijwel stil en dus ook te gebruiken in een slaapkamer.

De Swiss Kubik Startbox watchwinder is verkrijgbaar in verschillende aansprekende kleuren zoals blauw, rood en geel, maar ook in zwart en wit. Dus voor elk interieur en smaak is er een passende Startbox verkrijgbaar. De Swiss Kubik Startbox watchwinder is bovendien zeer fraai afgewerkt en vervaardigd uit polyamide. Uiteraard is ook de Startbox voorzien van een Swiss made motor, welke garant staat voor een duurzaam en betrouwbaar product. De Swiss Kubik startbox is energiezuinig en vrijwel stil in gebruik voor een optimaal gebruikscomfort. Ook is de startbox voorzien van een overwind protectie.

Wij zijn officieel dealer van Swiss Kubik. Wij garanderen u originaliteit, service en een ruime collectie waaruit u kunt kiezen. Daarnaast hebben we veel modellen op voorraad en direct leverbaar. Elke watchwinder van dit Zwitserse merk wordt geleverd met drie jaar garantie en handleiding. Optioneel en tegen meerprijs zijn beschermglaasjes verkrijgbaar waarmee de watchwinder ook bescherming biedt tegen bijvoorbeeld vuil, stof en condens. Hiermee maakt u het plaatje helemaal compleet. Met een watchwinder van Swiss Kubik kiest u gegarandeerd voor een optimaal gebruiksgemak en -comfort!