Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss made watchwinders van Bernard Favre

Geplaatst op 6 maart 2020 om 15:19 uur

Voor de liefhebbers van automatische horloges die op zoek zijn naar een watchwinder die niet alleen zorgt voor het opwinden van deze horloges, maar ook nog eens ontzettend tot de verbeelding spreekt is Bernard Favre een zeer interessant watchwinder merk. De Bernard Favre watchwinders zijn van uitermate hoge kwaliteit. Dit Zwitserse merk kiest voor originele designs en pure klasse en gaat daarnaast voor technische verfijning en een perfecte afwerking. De watchwinders van Bernard Favre worden dan ook met de hand gemaakt met oog voor detail.

In de collectie van Bernard Favre vinden we verschillende modellen watchwinders welke geschikt zijn voor een enkel automatisch horloge. Deze watchwinders zijn voorzien van het zogenaamde ‘Planet winding system’. De watchwinders voorzien elk automatisch horloge van de benodigde energie door deze om haar eigen as te laten draaien. Dit bootst als het ware de draaiing van een planeet na, waar dan ook de bijzondere naam (Planet) vandaan komt. Wanneer een automatisch horloge opgewonden wordt blijft er continu zicht op het horloge, wat een zeer fascinerende aanblik is. Elke liefhebber van automatische horloges zal hier graag naar kijken. Bovendien zijn de prachtige Bernard Favre designs een waardevolle toevoeging aan elk interieur en horlogeverzameling.

Bernard Favre Planet Gold watchwinder

Hoewel de watchwinders qua vormgeving erg op elkaar lijken, zijn er Bernard Favre Planet watchwinders verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en heeft elke watchwinder een duidelijke eigen identiteit. Daarnaast worden er verschillende hoogwaardige materialen gebruikt zoals leder, carbon en glas, maar ook bijvoorbeeld edelstaal. Bijzonder mooi is ook de glazen stolp die over de watchwinder kan worden geplaatst en zo beschermd tegen stof en vuil. Naast het feit dat de luxe watchwinders van Bernard Favre in esthetisch opzicht heel bijzonder zijn, behoren ze ook op technisch gebied tot de groep van high-end watchwinders. De watchwinders werken met de ingebouwde accu tot wel honderd dagen. Opladen doet u gemakkelijk via netstroom, of via pc of telefoon met de USB aansluiting. Bernard Favre watchwinders zijn energiezuinig en stil in gebruik. Bovendien zijn het aantal rotaties instelbaar en is deze voorzien van een overwind protectie. Daarnaast zijn de watchwinders uitgerust met 9 programma’s om elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, probleemloos op te winden.  

Als officieel dealer van Bernard Favre, hebben wij vrijwel de gehele collectie op voorraad. Wanneer u besluit een Bernard Favre watchwinder aan te schaffen en deze te bestellen via onze webshop, dan wordt deze geleverd in een luxe lederen etui tezamen met een adapter, certificaat en handleiding. Je krijgt uiteraard ook internationale garantie van twee jaar. Bekijk snel de fraaie en unieke Planet watchwinders van Bernard Favre, en koop deze prachtige watchwinder voor jouw automatische horloge.