Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Topkwaliteit watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 14 november 2023 om 14:57 uur

Een watchwinder is absoluut onmisbaar te noemen wanneer je één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Het is belangrijk daarbij te kiezen voor kwaliteit, je wilt tenslotte de beste wijze van opwinding en de meest optimale bescherming voor jouw automatische horloges.

Je hoeft hiervoor echter lang niet altijd de hoofdprijs te betalen. Er zijn een paar merken die veel kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Een goed voorbeeld van een merk dat zeer goede kwaliteit biedt tegen een scherpe prijs, is het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een zeer uitgebreide collectie watchwinders met een diverse capaciteit.

Naast de grote keuze qua capaciteit valt de collectie van Benson ook op door diversiteit op andere vlakken. Zo is er een grote keuze uit modellen met een divers design en kun je binnen de collectie kiezen tussen watchwinders met Swiss made motoren of Japanse motoren. Benson biedt dan ook een geschikt model voor vrijwel iedere liefhebber van automatische horloges. Voor dit artikel hebben we drie watchwinders uit de collectie van Benson voor je geselecteerd die we graag nader voor je onder de loep nemen. Het gaat om drie modellen die ieder een opwindcapaciteit bieden voor 2 automatische horloges tegelijk.

De eerste watchwinder die we graag bespreken is de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Deze populaire watchwinder is gemaakt van hoogwaardig hout. Dit model is zowel wat betreft het exterieur als het interieur zwart van kleur. Deze watchwinder is afsluitbaar met een deur van mineraalglas. Op deze manier hou je vocht en stof bij je horloges vandaan en kun je je horloges toch op ieder moment van de dag bewonderen. Dit wordt nog eens benadrukt door de handige ingebouwde LED verlichting waarmee deze watchwinder is uitgerust.

De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder biedt bovendien nog een andere mooie extra, namelijk een extra opbergruimte. In deze opbergruimte kun je nog eens 5 extra horloges opbergen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om deze ruimte te benutten voor het opbergen van eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen.  De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is geschikt voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. Dit komt door verschillende positieve eigenschappen van deze watchwinder. Allereerst is dit model voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die krachtig genoeg zijn voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Daarnaast is deze watchwinder voorzien van flexibele horlogehouders, waardoor vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in deze watchwinder kan worden geplaatst.  Tot slot is het mogelijk de instellingen wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag per rotor afzonderlijk te wijzigen. Zo krijgt ieder automatisch horloge de perfecte wijze van opwinding.  Het instellen van deze watchwinder is snel geregeld met behulp van het handige touchscreen. Met de programma’s CW, CC en Alt, overwind protectie, polsbeweging simulatie en powerwinding functie biedt Benson met dit model een heel compleet plaatje, tegen een scherpe prijs!

De tweede watchwinder waar we graag meer aandacht aan besteden, is de Benson Black Series 2.16.B. Dit model is afkomstig uit de meest luxe lijn van het merk Benson. Dit model is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, waarmee Benson absoluut niets aan het toeval overlaat. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een speciaal soft velvet, voor een optimale bescherming van jouw automatische horloges tegen krasjes of andere beschadigingen. Naast de opwindcapaciteit voor 2 horloges, biedt dit model een extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges. Doordat deze watchwinder afsluitbaar is, berg je je luxe horloges met een goed gevoel op.  Dit model is daarnaast ook uitermate geschikt om jouw horloges in tentoon te stellen, mede door de moderne ingebouwde LED verlichting. Iedere rotor kan apart worden ingesteld wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Dit maakt dat je jouw automatische horloges exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Het instellen van deze watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het innovatieve touchscreen. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door hoogwaardige Japanse motoren, die zorgen voor een doeltreffende en veilige wijze van opwinding van je horloges. Deze watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model over een USB aansluiting en een powerwinding functie.

De derde en laatste watchwinder die zeker het bekijken waard is, is de Benson Compact Double 2.WAG watchwinder. Dit model is gemaakt van hout en heeft een geheel eigen karakter door de natuurlijke uitstraling van het hout. De binnenkant van dit model is zwart van kleur, wat een zeer mooi contrast biedt met het exterieur. Deze Benson Compact Double 2.WAG watchwinder biedt eveneens de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. De Japanse motoren zorgen hierbij voor een solide basis. Voor ieder horloge afzonderlijk kan met behulp van het handige touchscreen de draairichting en het aantal rotaties per dag worden bepaald. Door de flexibele horlogehouders ben je er zeker van dat jouw automatische horloges gemakkelijk in de watchwinder kunnen worden vastgeklikt. Deze Benson Compact Double 2.WAG watchwinder van Benson biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, maar ook een handige powerwinding functie. De ingebouwde LED verlichting is daarbij de kers op de taart. Ook met dit model van Benson krijg je een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met andere woorden, je krijgt met de Benson Compact Double 2.WAG watchwinder veel waar voor je geld!

Je bestelt de drie bovengenoemde Benson watchwinders met een goed gevoel bij ons in de webshop. Wij zijn officieel dealer en hebben meer dan 2000 watchwinders uit voorraad leverbaar. Indien gewenst voorzien wij je graag van een passend advies of een antwoord op je vragen.

Bekijk nu het fraaie aanbod Benson watchwinders en overtuig jezelf!