Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 16 automatische horloges

Geplaatst op 5 december 2021 om 12:00 uur

Een watchwinder is een accessoire om automatische horloges opgewonden te houden zodat je ze elk moment kan dragen. Maar deze horlogeaccessoire heeft meerdere voordelen. Ben jij een echte horlogeverzamelaar met een uitgebreide collectie automatische horloges? Dan zal een goede watchwinder voor jou meer zijn dan enkel een belangrijk accessoire om je horloges op te kunnen winden. Wanneer jij op zoek gaat naar een nieuwe watchwinder staan niet alleen kwaliteit en techniek centraal, maar zal je ook eisen hebben wat betreft het aantal horloges dat je wilt opwinden en uitstraling van deze beoogde horlogeaccessoire. Wanneer jij als verzamelaar tussen de 12-20 automatische horloges in het bezit hebt is een model met ruimte voor het opwinden van 16 horloges ideaal.

Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder

Op gebied van een watchwinder voor 16 horloges is er keuze uit diverse luxe modellen. Een model van dit kaliber is dan ook niet alleen een onmisbaar hulpmiddel om jouw horloges opgewonden te houden, maar dient bovendien als interieurstuk en veilige opbergplaats voor jouw horloges.

In dit artikel zullen we 3 modellen bespreken met een capaciteit voor het opwinden van 16 automatische horloges. We beginnen met een model uit de collectie van het merk Heisse & Söhne, te weten de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder. Heisse & Söhne is een Duits merk dat erom bekend staat een zeer goede prijs-/kwaliteit ratio te leveren. Een watchwinder van Heisse & Söhne staat voor pure luxe Zo ook deze Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Deze bijzonder luxe en stijlvolle horlogeaccessoire zal in elk interieur op een positieve manier in het oog springen. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder is onder meer vervaardigd uit mooie materialen als prachtig hout en mineraalglas. De fraaie voet geeft dit model een extra chique uitstraling. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur voor een optimale bescherming van jouw horloges, waarbij gebruik wordt gemaakt van de zeer moderne vingerprint technologie. Deze zorgt ervoor dat alleen jij het deurtje kunt openen met jouw vingerafdruk.

Op technisch gebied biedt deze watchwinder alle mogelijke instellingen om elk automatisch horloge van energie te voorzien en een overwind protectie. Daarnaast heeft dit model nog vele mooie extra’s. Door de moderne LCD bediening stel je bovendien eenvoudig per horloge de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Door deze functie kan je verschillende horloges op verschillende wijze opwinden. Verder beschikt deze Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 over een ingebouwde LED verlichting en een sleep mode. Met deze laatste functie gun je je horloges rust, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden.

Het tweede model dat we graag bij je onder de aandacht brengen is de Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11, eveneens afkomstig uit de collectie van Heisse & Söhne. Deze watchwinder is voorzien van Japanse motoren van hoge kwaliteit. Het zwarte exterieur met de houtkleurige accenten zorgen voor een stijlvol geheel. Ook dit model is afsluitbaar met een glazen deur. De watchwinder is eveneens te bedienen met een mooi LCD scherm. Voor elk horloge afzonderlijk stel je op deze manier eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Doordat ook deze horlogeaccessoire voorzien is van een ingebouwde LED verlichting zet je je horloges gemakkelijk en bijzonder mooi in de spotlight. Verder beschik je met deze watchwinder over alle draairichtingen, een overwind protectie en een sleep mode.

Last but not least noemen we de Benson Black Series Pro 16.19.B. Deze uitermate luxueuze watchwinder vind je in de collectie van het kwaliteitsmerk Benson, een Nederlands merk.  Benson biedt een uitgebreide collectie voor de liefhebber met één automatisch horloge, maar ook voor de echte verzamelaar die veel meer automatische horloges heeft. Ook deze specifieke watchwinder voor de verzamelaar met een uitgebreide collectie biedt weer ruimte voor het opwinden van maar liefst 16 automatische horloges.  Daarnaast is de Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder echter ook nog eens uitgerust met een lade voor extra opbergruimte, geschikt voor 12 extra horloges. Ideaal dus voor diegene die andere horloges of sieraden wilt opbergen. Dit model is onder meer vervaardigd uit hout en mineraalglas. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van een stoffen inleg zodat je beschadiging of bijvoorbeeld kleine krasjes op je horloges kunt voorkomen. De Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder is voorzien van 16 Japanse motoren van onbetwiste kwaliteit. Je hoeft je met deze motoren geen zorgen te maken over storende geluiden, zij doen hun werk namelijk vrijwel in stilte. Daarnaast zijn ze ook nog eens energiezuinig in gebruik, een zeer goede keuze dus. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur met slot, voor een optimaal veilig gevoel.

Met de Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder heb je de keuze uit alle draairichtingen zodat deze watchwinder geschikt is voor het opwinden van elk automatisch horloge, ongeacht of het een Rolex, Breitling, Patek, IWC, Oris, Tag Heuer is. De watchwinder is eenvoudig te bedienen met behulp van het moderne touchscreen. Je kunt zo ook per horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag bepalen. Hiermee creëer je voor elk horloge individueel de meest optimale voorwaarden. De watchwinder beschikt over een ingebouwde LED verlichting zodat je altijd een goed zicht hebt op je horloges. Met de handige powerwinding functie kun je je horloges bovendien in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Kortom, een zeer mooie en complete watchwinder. Benson staat tot slot bekend om de goede prijs/-kwaliteitverhouding van de producten. Je kiest met deze watchwinder dan ook voor betaalbare kwaliteit, waar je zeker gedurende lange tijd plezier van zult beleven.

Kortom, er zijn diverse watchwinders voor 16 horloges beschikbaar die jouw automatische horloges veilig en professioneel zullen opwinden. Hierdoor heb je geen last meer van stilstaande horloges. Stilstand is achteruitgang wordt weleens gezegd. Dat is op gebied van automatische horloges zeker het geval. Je behoud je horloge beter wanneer je het regelmatig beweegt, en beter nog wanneer je het regelmatig draagt. Een goede watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloges altijd gereed zijn om te dragen wanneer jij dat wilt. Dit is gemakkelijk en bespaart ook tijd. Een watchwinder biedt dus diverse voordelen en is niet voor niets de meest belangrijke en populaire accessoire voor een automatisch horloge.

Ben jij op zoek naar een watchwinder voor 16 automatische horloges? Bekijk ons website en vergelijk verschillende merken. Je zal zien dat er verschillen zijn in design, techniek en prijs. Een goede watchwinder voor 16 horloges is niet goedkoop, echter is het een accessoire die je niet meer kwijt wilt als je er één hebt. Met deze horlogeaccessoire zorg je tevens voor een perfect onderhoud van jouw automatische horloges.