Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder

Geplaatst op 30 november 2021 om 13:13 uur

Ben jij als liefhebber van automatische horloges op zoek naar een nieuwe watchwinder? Of heb je meerdere automatische horloges en ben je benieuwd wat een watchwinder voor jou kan doen? Lees dan vooral even verder. Een automatisch horloge kan alleen blijven functioneren wanneer deze op tijd wordt voorzien van de juiste beweging. Wanneer je je horloge draagt wordt in deze behoefte voorzien door de natuurlijke beweging van de pols. Als je je horloge echter niet draagt ontbreekt deze beweging. Om te voorkomen dat een automatisch horloge dan stil komt te staan met alle vervelende gevolgen van dien, kan een watchwinder deze beweging overnemen. Alhoewel dit natuurlijk de belangrijkste functie van een watchwinder is, biedt een goede watchwinder nog zoveel meer. Zo is een mooie watchwinder direct ook een veilige opbergplaats voor jouw horloges. Voor een verzamelaar kan een watchwinder zelfs een mooie methode zijn om zijn of haar horloges te presenteren. Daarnaast zorgt een kwalitatieve watchwinder voor het behoud van het automatische horloge. Stilstand is namelijk achteruitgang.

Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder

Kortom, een watchwinder is een onmisbaar en essentiële accessoire wanneer je automatische horloges bezit. Nu zijn er op dit gebied veel mogelijkheden, zowel wat betreft kwaliteit als wat betreft design en prijs. Wanneer jouw voorkeur ligt bij een watchwinder met een modern en stijlvol design van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, is Paul Design absoluut een interessant merk. Paul Design is een traditioneel merk afkomstig uit het UK. De ontwerper en oprichter van het merk kiest ervoor watchwinders te ontwerpen die zeer compleet zijn en bovendien duurzaam en betrouwbaar, maar die daarnaast ook betaalbaar zijn. Hiermee spreekt het merk een breed publiek aan.

Er zijn dan ook weinig merken die kunnen concurreren met het merk Paul Design als het gaat om de combinatie van kwaliteit en een scherpe prijs. Paul Design maakt verder gebruik van Japanse motoren. Deze motoren zorgen voor een krachtige opwinding en maken de watchwinders van Paul Design geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Fijne bijkomstigheid is dat deze motoren bovendien stil zijn in gebruik, waardoor je je watchwinder met een gerust hart bijvoorbeeld in je slaapkamer of op je werkplek kunt plaatsen. De watchwinders van Paul Design zijn voorzien van flexibele horlogehouders, zodat vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos in de watchwinders te plaatsen is.

Een goed voorbeeld van een watchwinder van Paul Design, speciaal voor de liefhebber van automatische horloges met een paar automatische horloges in het bezit is de Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder. Deze watchwinder biedt niet alleen ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges, maar ook nog extra opbergruimte voor nog 3 andere horloges. Zo kun je al jouw horloges of eventuele andere sieraden netjes en overzichtelijk bij elkaar bewaren. De watchwinder is gemaakt van hout met een karakteristieke uitstraling. De combinatie van het hout met het verder zwarte exterieur van de watchwinder maken dat deze een luxe en stijlvolle uitstraling heeft. Het interieur van de watchwinder is eveneens zwart, waardoor jouw horloges extra goed uitkomen. Daar komt nog bij dat deze watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, hiermee plaats je jouw horloges desgewenst letterlijk in de spotlight.

De watchwinder is verder afsluitbaar met het glazen deurtje. Hiermee bescherm je je horloges niet alleen tegen beschadigingen en kleine krasjes, maar bijvoorbeeld ook tegen vocht en vuil of kinderhandjes. De watchwinder is compact vormgegeven, zodat er altijd wel een mooi plaatsje voor te vinden is. De Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar is uitgerust met Japanse motoren, zoals we van Paul Design gewend zijn. De rotoren zijn apart instelbaar, zodat je voor elk horloge afzonderlijk de gewenste draairichting en het aantal rotaties per dag kunt bepalen en instellen. Dit kun je gemakkelijk doen met behulp van het moderne touchscreen. De watchwinder beschikt daarnaast over een overwind protectie. De watchwinder krijgt zijn energievoorziening door de adapter.

Je hebt kort gezegd met de Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder een heel complete watchwinder waarbij aan alles is gedacht en welke bovendien aantrekkelijk geprijsd is. Bovendien is de kwaliteit van de gebruikte materialen zeer hoog, wat dit een duurzame watchwinder maakt. Je zult er dan ook lang plezier van hebben. Met deze watchwinder hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van jouw horloges!

De collectie van Paul Design is zeer uitgebreid en biedt naast de Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar ook verschillende watchwinders voor bijvoorbeeld de echte verzamelaar. Zo zien we binnen de collectie bijvoorbeeld watchwinders voor het opwinden van 4,6,8 of 12 automatische horloges.

Het is dan ook absoluut de moeite waard de collectie van Paul Design eens te bekijken. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment Paul Design horloges. Als officieel dealer van Paul Design bieden wij je de nieuwste collecties en de beste service. Wij leveren elke watchwinder uit de collectie van Paul Design met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.