Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 4 horloges

Geplaatst op 30 april 2021 om 09:25 uur

Een watchwinder is de ultieme accessoire voor automatische horloges. Door het gebruik ervan staan automatische horloges nooit meer stil en zijn ze direct gereed om te dragen. Op gebied van watchwinders is er veel keus. Als liefhebber van automatische horloges ben je er natuurlijk van op de hoogte dat automatische horloges en watchwinders onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Stel je hebt 4 of 5 automatische horloges en je wilt deze netjes bij elkaar bewaren en gereed hebben om ze altijd direct te kunnen dragen, dan adviseren wij een watchwinder voor 4 horloges.

Een watchwinder geschikt voor 4 horloges is ideaal als je meerdere automatische horloges hebt. Dit type is meestal wat groter van vorm, omdat ze minimaal 4 horloges moeten opwinden en vaak nog wat interessante extra’s bieden zoals bijvoorbeeld extra opbergmogelijkheid, LED verlichting en een afsluitbare deur. Met een watchwinder voor 4 horloges kies je niet alleen voor het optimaal opwinden van jouw automatische horloges, maar ook voor een veilige opbergplaats voor je horloges. De watchwinder kan eveneens dienen als display voor jouw horloges, waarmee je ervoor zorgt dat alle ogen op jouw ronddraaiende horloges zullen zijn gericht. Voor menigeen liefhebber en/of horlogeverzamelaar zal een stijlvolle, kwalitatieve watchwinder voor 4 horloges bovendien een soort statussymbool zijn, net als de horloges zelf. Een watchwinder voor 4 horloges is dan niet alleen heel handig omdat je de horloges nooit meer opnieuw hoeft op te winden of de tijd en datum opnieuw moet instellen, de watchwinder is ook een echte eyecatcher. Het design en de uitstraling spelen ook een rol bij de keuze voor een goed merk en model.

Als je weet dat je een watchwinder voor 4 horloges wilt kopen ben je er nog niet. Ook deze variant watchwinder is namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten, prijsklassen en van verschillende merken. In dit artikel willen we dan ook inzoomen op twee verschillende mooie en functionele watchwinders voor 4 horloges die je zeker gezien moet hebben.

We beginnen met de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder die tot de nieuwste Smart-Tech II modellen van dit Nederlandse merk behoort. Deze watchwinder biedt de mogelijkheid tot het opwinden van 4 automatische horloges en heeft daarnaast ook nog eens extra opbergmogelijkheid voor maar liefst 5 horloges. Hiermee kies je dus voor een ideale opbergplaats voor jouw horloges. Je kunt de extra opbergruimte natuurlijk ook gebruiken voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De Benson Smart-Tech II 4.20 B watchwinder heeft door het strakke design en zwarte kleur een moderne uitstraling. De watchwinder is gemaakt van onder andere kwalitatief hout, edelstaal en glas. Met het glazen deurtjes sluit je je watchwinder eenvoudig af voor een optimale bescherming van de horloges.

Deze watchwinder van Benson is geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht merk of model. Je kan dit model dus uitstekend gebruiken om horloges van Tag Heuer, Seiko, Longines, Rolex of Oris op te winden. Je kunt met behulp van het moderne touchscreen eenvoudig de rotoren instellen wat betreft draairichting en aantal rotaties per dag. Dit is mogelijk per horloge afzonderlijk, zodat je voor elk horloge de meest ideale voorwaarden creëert. Doordat deze watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting plaats je jouw geliefde horloges gemakkelijk in de spotlight, zelfs tijdens het opwindproces. De watchwinder is uitgerust met Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Verder biedt deze watchwinder alle benodigde draairichtingen (met de klok mee, tegen de klok in en deze beide richtingen afwisselend na elkaar) en een overwind protectie. Met behulp van de powerwinding functie wind je je horloges in korte tijd op. Ideaal als je weinig tijd hebt! Door de flexibele horlogehouders is vrijwel ieder horloge moeiteloos in de watchwinder te plaatsen. De Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder beschikt biedt een ongekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, met deze watchwinder van Benson ben je op alles voorbereid. Jouw horloges krijgen een efficiënte en optimale opwinding, zodat je stilstand en de daarmee verbonden eventuele onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave voorkomt. Bovendien is deze watchwinder zeer betaalbaar, zodat deze ook binnen bereik is voor mensen met een minder breed budget.

Het tweede model dat we graag onder de aandacht brengen is afkomstig van het merk Paul Design. De man achter Paul Design is Paul Chen, een waar vakman op dit gebied die beschikt over veel kennis en ervaring. Binnen de collectie van Paul Design vinden we de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder. Deze watchwinder biedt de mogelijkheid tot het opwinden van 4 horloges en heeft daarnaast ook nog eens extra opbergruimte voor 6 horloges. De uitstraling van de watchwinder is chique en stijlvol. Dit komt onder meer door het bijzonder mooie hout dat voor deze watchwinder is gebruikt. Ook deze watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje, waarmee je horloges optimaal beschermd zijn. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door Japanse Mabuchi motoren van hoge kwaliteit. Verder beschikt deze watchwinder over een touchscreen. Hiermee kun je eenvoudig de instellingen wijzigen per horloge. Ook deze watchwinder heeft als bijzonder mooie eigenschap een ingebouwde LED verlichting .Een mooie eigenschap als je je horloges graag te allen tijde wilt kunnen bekijken. Dit zal de echte liefhebber dan ook zeker weten te waarderen. Deze watchwinder van Paul Design draait rechtsom, linksom en afwisselend en beschikt ook over een overwind protectie. Met een watchwinder van Paul Design kies je in zijn algemeen voor betaalbare kwaliteit. Je bent er dan ook zeker van dat je een betrouwbaar, duurzaam en degelijk product aanschaft.

Wij zijn van beide merken, Paul Design en Benson, officieel dealer. Wij hebben vrijwel alle populaire modelen van deze watchwinder merken op voorraad en snel leverbaar. Daarnaast hebben wij een serviceatelier waar wij snel en vakkundig service kunnen verlenen. Als officieel dealer bieden wij zekerheid, scherpe prijzen en snelle levering. Ben jij geïnteresseerd in een goede watchwinder voor 4 horloges? Neem eens een kijkje in onze webshop!