Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 22 april 2021 om 13:03 uur

Een betaalbare watchwinder. Dit is wat elke horlogeliefhebber, die een watchwinder zoekt voor het opwinden van zijn of haar automatische horloges, graag wenst. Gelukkig zijn er merken die hierin voorzien. Voor iedereen die een kwalitatieve watchwinder zoekt met alles erop en eraan, maar niet de hoofdprijs wil betalen, is Benson een zeer interessant merk. De watchwinders van Benson kenmerken zich onder andere door een stijlvol design, uitstekende techniek, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Benson is een Nederlands merk en al ruim 10 jaar op de markt. Benson heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van de watchwinder als horlogeaccessoire en weet dan ook als geen ander merk aan welke voorwaarden een goede watchwinder moet voldoen.

De watchwinders in de collectie van Benson zijn dan ook zeer compleet en voorzien van moderne techniek. Daarnaast weten ze de aandacht op een positieve manier te trekken door de luxueuze designs en fraaie materialen die ze gebruiken. Benson heeft recent verschillende nieuwe watchwinder modellen geïntroduceerd in de collectie die het bekijken waard zijn. Het gaat dan om nieuwe Smart-Tech II modellen, de Swiss Series (deze watchwinders zijn voorzien van Swiss made motoren) en de nieuwe generatie Black Series.

De Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder is één van de nieuwe Black Series modellen. Dit model is geschikt voor het opwinden van 8 horloges en biedt bovendien nog extra opbergruimte voor 6 horloges. De extra opbergruimte kan je gebruiken om andere automatische- of quartz horloges of zelfs andere sieraden op te bergen. De watchwinder is voorzien van Japanse motoren die elk één horloge laten ronddraaien. Je hebt dus optimale flexibiliteit qua opwinding van automatische horloges omdat je elke rotor individueel kan instellen. Daarnaast zijn deze motoren energiezuinig en vrijwel geluidloos in gebruik.

De Benson Black Series 8.16.WA watchwinder biedt ook op technisch gebied vele mooie eigenschappen en functionaliteiten. Zo is deze uitgerust met een modern touchscreen en ingebouwde LED verlichting. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, past elk horloge vrijwel feilloos in de watchwinder. Deze watchwinder is dan ook geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Naast een overwind protectie, biedt deze watchwinder ook een speedwinding functie. Hiermee wind  je je horloge binnen korte tijd op. De deksel van de watchwinder sluit voorzichtig door de speciale soft close cover. Verder is de watchwinder werkzaam met behulp van een adapter, welke wordt meegeleverd.

De Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder is met de grootste zorg met de hand vervaardigd uit bijzonder mooi hout. De combinatie van de walnoot stijl met de glazen deurt en de zwarte stoffen binnenkant stralen een absolute luxe uit. De zachte stof dat aan de binnenkant is aangebracht zorgt bovendien voor een zeer goede bescherming van je horloges tegen eventuele beschadigingen. De watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermlaag, voor een optimale kwaliteit. Je kunt er dus op rekenen dat hij lang mooi blijft.

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder

Wat deze watchwinder extra bijzonder maakt, is dat het een Limited Edition betreft. Er zijn van deze watchwinder slechts 250 stuks geproduceerd wereldwijd. Elke watchwinder is individueel genummerd op een metalen plaatje aan de binnenkant. Met deze watchwinder kies je dus voor een uniek stuk en heb je echt iets bijzonders om je horlogeverzameling op te winden en te bewaren.

Het is duidelijk dat de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder zowel qua design, techniek en kwaliteit veel te bieden heeft. Daarnaast kenmerkend zijn de verschillende extra’s zoals de opbergruimte waaraan is gedacht. Het maakt deze watchwinder zeer compleet en uitermate geschikt voor de echte verzamelaar. Als je daar nog bij bedenkt dat deze watchwinder voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden, zal menig liefhebber en verzamelaar geïnteresseerd geraakt zijn door dit model. Zeker als je ervan houdt iets bijzonders in huis te halen dat niet iedereen heeft. Met deze Limited Edition kies je tenslotte voor een model dat zeer beperkt verkocht wordt en daarmee exceptioneel en uniek te noemen is.

In de webshop kun je de watchwinder nog eens extra goed bekijken door middel van duidelijke foto’s en zelfs een filmpje. Zo krijg je een zeer goed beeld van hoe de watchwinder er daadwerkelijk uitziet. Natuurlijk vind je hier ook de gehele collectie van Benson, die voor elke liefhebber en verzamelaar van automatische horloges een passende watchwinder biedt.

Wanneer je voor de Benson Black Series 8.16WA Limited Edition watchwinder kiest ontvang je hem met 2 jaar garantie, duidelijke handleiding, adapter en certificaat thuis. Uiteraard wordt deze stevig verpakt en veilig verzekerd en aangetekend verzonden. Wij verzenden wereldwijd met DPD, PostNL en Fedex. Je kunt in de webshop eenvoudig en veilig betalen met creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Als officieel Benson watchwinder dealer staan we paraat om je te helpen met jouw zoektocht naar een goede watchwinder. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag.