Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 6 horloges

Geplaatst op 25 juli 2021 om 07:43 uur

De watchwinder als horlogeaccessoire wordt steeds populairder. Als je een automatisch horloge bezit wil je het niet laten stilstaan, want dat is wat gebeurt als je het een tijdje niet draagt. Vervolgens moet je het horloge opnieuw van energie voorzien en de tijd, datum of andere functies opnieuw instellen. Onhandig en ongemakkelijk. Dit voorkom je met een watchwinder. Deze horlogeaccessoire is niet alleen ontzettend handig en goed voor de duurzaamheid van jouw automatische horloges, het ziet er ook heel gaaf uit! Jouw automatische horloges draaien rustig rond en zijn direct gereed om te dragen. Wat wil je meer?

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Als je meerdere automatische horloges hebt kom je al snel uit bij een groter model. In dit artikel schrijven we over een watchwinder voor 6 horloges.

Wanneer je als liefhebber van automatische horloges in het bezit bent van 6 tot 8 horloges kunnen we je al een echte verzamelaar noemen. Bij een verzameling van automatische horloges hoort natuurlijk een passende watchwinder. Een watchwinder voor 6 horloges is in dit geval uitermate geschikt. Deze kan immers in de benodigde beweging voorzien voor de energievoorziening van deze horloges wanneer ze niet gedragen worden. Een watchwinder voor 6 horloges is over het algemeen wat groter qua vorm en biedt vaak diverse mooie extra’s. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld extra opbergruimte. Een watchwinder voor 6 horloges wordt meestal ook al wat meer gezien als een interieurstuk. Je zult op dit gebied dan ook watchwinders tegenkomen waar men echt heeft nagedacht over de uitstraling van de watchwinder en daarnaast het materiaalgebruik. De echte verzamelaar kiest tenslotte niet alleen voor een goede kwaliteit en hoogstaande techniek, het oog wil tenslotte ook wat. Er is dan ook wat betreft deze specifieke variant watchwinder veel keuze uit luxe modellen in verschillende stijlen.

We zullen in dit artikel twee hoogwaardige watchwinders met een capaciteit voor 6 horloges bespreken. Te beginnen met de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Deze watchwinder behoort tot de nieuwste Smart-Tech II modellen van Benson. Benson is een Nederlands merk, dat zijn watchwinders in eigen beheer laat vervaardigen. Dit heeft als voordeel dat niet alleen de kwaliteit ontzettend goed is maar dat ook de watchwinders betaalbaar blijven. Hiermee zijn de watchwinders van Benson toegankelijk voor een breed publiek.

De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is voorzien van Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze motoren zijn niet alleen energiezuinig maar ook vrijwel stil in gebruik. Je kunt de watchwinder dan ook zonder zorgen in je slaapkamer of op je werkplek plaatsen. Naast de ruimte voor het opwinden van 6 horloges biedt dit model bovendien opbergruimte voor maar liefst nog eens 5 horloges. Natuurlijk is het ook mogelijk deze ruimte te benutten voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen zodat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt. De rotoren van deze watchwinder zijn individueel instelbaar wat betreft draairichting en aantal rotaties per dag. De bediening van de watchwinder gebeurt met behulp van het moderne touchscreen. Deze watchwinder biedt bovendien een ingebouwde LED verlichting die ervoor zorgt dat je je horloges goed kunt bekijken, zelfs tijdens het opwindproces.

De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder biedt ook een overwind protectie waardoor de automatische horloges altijd op een veilige en professionele wijze worden voorzien van energie. Daarnaast is dit model voorzien van een speedwinding functie, ideaal als je je horloges in korte tijd van de benodigde energie wilt kunnen voorzien. De watchwinder is wat betreft uitstraling modern en stijlvol te noemen. Doordat er is gekozen voor de kleur zwart zal deze in veel verschillende interieurstijlen goed passend zijn. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is ook voorzien van een glazen deur. Niet alleen geeft dit een gevoel van luxe en gemak, ook worden hierdoor de horloges optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Een ander model dat zeer geschikt is wanneer je op zoek bent naar een watchwinder voor 6 horloges, is de Paul Design Gentlemen 6 Macassar. Het merk Paul Design biedt luxueuze, stijlvolle en kwalitatieve modellen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste technologie. De Paul Design Gentlemen 6 Macassar watchwinder heeft een prachtig houten exterieur en een zwarte binnenkant. Dit model kan worden afgesloten met de glazen deur met een modern vingerprint slot, dat ervoor zorgt dat alleen jij bij je horloges kan komen. Met de deur hou je dus niet alleen vuil, stof en vocht buiten, maar voorkom je daarnaast ook bijvoorbeeld kinderhandjes in de buurt van jouw horloges. Met deze watchwinder van Paul Design kies je dan ook voor een optimale bescherming van je automatische horloges van bijvoorbeeld Rolex, Breitling, Patek, Panerai, IWC of Tag Heuer.

Paul Design Gentlemen 6 Macassar

Met behulp van het moderne touchscreen, kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Dit kun je doen per rotor individueel, zo zorg je ervoor dat ieder horloge specifiek precies dat krijgt wat het nodig heeft. Doordat deze watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, kun je deze ook gebruiken als display voor jouw horloges. Deze staan hiermee tenslotte desgewenst letterlijk in de spotlight. Met deze watchwinder beschik je net zoals bij de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder over overwind protectie. Doordat dit model is uitgerust met Japanse hoogwaardige motoren hoef je je nooit meer zorgen te maken over stilstand van je horloges. Deze motoren staan namelijk bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Kortom, de twee bovengenoemde modellen zijn beide watchwinders geschikt voor 6 horloges en bieden beiden betrouwbare motoren en een goede kwaliteit. Daarnaast zijn beide op technisch gebied zeer compleet te noemen. Ook zijn beide modellen geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge.

Ben je op zoek naar een watchwinder voor 6 horloges? Neem eens een kijkje in onze webshop. Wij zijn officieel dealer van ruim 12 merken die allemaal goed staan aangeschreven op gebied van het opwinden van automatische horloges. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij wat belangrijk is als je een watchwinder wilt kopen. Wij zien dagelijks verschillende merken en modellen en kunnen je adviseren wanneer je een vraag of opmerking hebt. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!