Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder

Geplaatst op 19 juli 2021 om 08:32 uur

Ben jij al bekend met het watchwinder merk Benson? Zo niet, dan laten wij je graag kennis maken met dit Nederlandse merk. Heb je wel al eerder gekeken naar een watchwinder voor jouw automatische horloges? Dan is het ook leuk om dit artikel te lezen en de collectie eens te bekijken. Benson heeft dit jaar namelijk diverse nieuwe modellen gelanceerd. Nieuwe modellen zoals uit de Smart-Tech II series, Black Series en de geheel nieuwe Benson Swiss Series. Waar alle watchwinders van Benson voorheen voorzien waren van zeer kwalitatieve Japanse motoren, biedt Benson nu ook watchwinders die uitgerust zijn met de welbekende en ongeëvenaarde Swiss made techniek. Dit zijn zeer luxe watchwinders met een uitblinkende kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs, die volledig zijn geassembleerd in Nederland. Hierdoor zijn de Benson Swiss Series watchwinders het beste wat dit Nederlandse merk te bieden heeft.

Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder

Het voordeel van Benson is dat alle modellen rotoren heeft die individueel instelbaar zijn wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Benson watchwinders zijn zodoende geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het type of merk horloge. Verder kiest Benson voor enkel hoogwaardige materialen, waardoor je lang plezier hebt van je watchwinder en je er altijd op kunt vertrouwen dat jouw horloges efficiënt en op veilige wijze van energie worden voorzien. Zo kom je nooit voor de onaangename verrassing van een stilstaand horloge te staan! Alle watchwinders van Benson staan bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding.  Benson weet de kwaliteit hoog en de prijs aantrekkelijk te houden waardoor het merk wereldwijd enorm populair is geworden. Bovendien zorgt Benson voor een sublieme afwerking van de watchwinders. Maar vooral functionaliteit is belangrijk, zodat je de watchwinder eenvoudig en snel kan bedienen. Een goed voorbeeld zijn de flexibele horlogehouders waardoor deze passend zijn voor vrijwel elk horloge, zowel voor heren als dames.

De Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder is een prachtig model afkomstig uit de nieuwe Swiss Series. Uiteraard is dit model voorzien van twee van zeer hoge kwaliteit Swiss made motoren. Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt deze motor zodra er een horloge wordt geplaatst of uitgehaald. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en dus een perfect model voor de echte liefhebber. Je kunt de watchwinder snel en eenvoudig bedienen met één enkele knop en het moderne LCD scherm. De materialen die zijn gekozen voor het vervaardigen van deze horlogeaccessoire zijn onder andere bijzonder mooi hout en mineraalglas voor de deur aan de voorkant. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de watchwinder zijn uitgevoerd in de kleur zwart, dat in vrijwel elk interieur past. De carbon fibre stijl zorgt voor een extra luxueuze uitstraling van dit model. De stoffen binnenkant zorgt er bovendien voor dat je horloges optimaal beschermd zijn tegen beschadigingen. Daarnaast is de watchwinder afsluitbaar middels het glazen deurtje, wat ervoor zorgt dat ook stof en vuil geen kans krijgen. Dit alles zorgt voor het behoud van jouw horloges en maakt dat dit model van Benson tegelijkertijd een zeer veilige opbergplaats is voor je horloges.

De Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder functioneert zowel met een adapter als op batterijen. Hierdoor en door het compacte design, neem je je watchwinder eenvoudig mee op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Ook het plaatsen van deze horlogeaccessoire in een kluis is hierdoor mogelijk zodat je als je dat wenst je horloge en watchwinder extra veilig kunt opbergen. De Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder beschikt ook over overwindprotectie. Als kers op de taart heeft dit model ook ingebouwde LED verlichting, waarmee je te allen tijde een goed zicht hebt op je horloges.

Deze watchwinder heeft veel te bieden, eigenlijk alles wat je nodig hebt om jouw automatische horloges professioneel en veilig op te winden. Met het compacte formaat is het gemakkelijk te plaatsen in vrijwel elke ruimte. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over vervelende geluiden tijdens het opwindproces waardoor je de watchwinder ook gerust op je werkplek of in de slaapkamer bijvoorbeeld zult kunnen gebruiken. De watchwinder heeft een moderne, strakke en stijlvolle uitstraling en zal door de redelijk neutrale kleur in vrijwel elk interieur passend zijn. Welk automatische horloges je ook in bezit hebt, de Swiss Series Double 2.20.CF van Benson zal ze zorgvuldig en efficiënt van de benodigde energie voorzien, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloges.

Wij kunnen je als officieel dealer van Benson van de beste service en aftersales voorzien. Bovendien kunnen wij je helpen met allerhande vragen over watchwinders of van een eventueel advies voorzien indien gewenst. Met 15 jaar ervaring op het gebied van deze horlogeaccessoire zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn.

Wanneer je de Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder bij ons bestelt ontvang je deze met standaard 3 jaar garantie. Je hoeft je hierdoor dus geen zorgen te maken over onaangename verrassingen en je kunt er zeker van zijn dat je lang plezier hebt van je aankoop. In de webshop betaal je eenvoudig en veilig met creditcard, iDeal, Paypal en gewone bankoverschrijving. Plaats dus met een gerust gevoel je bestelling vandaag nog, dan staan jouw automatische horloges nooit meer stil en zijn ze direct gereed om te dragen!