Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 4.16.B watchwinder

Geplaatst op 9 februari 2023 om 16:43 uur

Automatische horloges bezitten een charme die een grote aantrekkingskracht heeft op menig liefhebber van luxe horloges. In een horloge met een automatisch uurwerk komt tenslotte de authentieke werking van de klok en het aandeel van de horlogemaker het meest tot zijn recht. Een automatisch horloge heeft enkel beweging nodig om te kunnen functioneren, hier komt geen batterij aan te pas. Doordat je je horloge om de pols hebt, verzorg je als vanzelf de beweging die nodig is voor het functioneren van het horloge.

Natuurlijk zijn er ook momenten dat je je horloge niet draagt, zoals ’s nachts. Wanneer je bovendien meerdere automatische horloges in het bezit hebt, zal je deze waarschijnlijk af willen kunnen wisselen. Op deze momenten krijgt het automatisch horloge geen beweging en loop je het risico op stilstand van je horloge. Hierdoor zul je je horloge opnieuw moeten instellen. Bovendien kan stilstand resulteren in onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Gelukkig is dit allemaal te voorkomen door het aanschaffen van een goede watchwinder. De watchwinder wordt dan ook niet voor niets gezien als een onmisbaar accessoire voor de liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges. Deze zijn verkrijgbaar voor het opwinden van een enkel horloge, maar er zijn ook watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van meerdere horloges tegelijkertijd.

Behalve bij de Zwitserse en Duitse watchwinder, vinden we ook in Nederland kwaliteit op dit gebied. Het Nederlandse merk Benson staat voor innovatie, stijl en hoogstaande techniek. Daarnaast biedt het merk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding en zijn er verschillende watchwinders binnen de collectie te vinden met mooie extra’s. De Benson Black Series 4.16.B is een mooi voorbeeld van zo’n watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijkertijd. Daarnaast biedt de watchwinder bovendien een veilige opbergplaats voor nog eens 3 horloges. Dit maakt dit een model dat zeer geschikt is voor de echte verzamelaar van luxe horloges. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de opbergruimte te benutten voor bijvoorbeeld andere sieraden of manchetknopen. De watchwinder is aan de voorkant afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook de opbergruimte is afsluitbaar, deze is voorzien van een luxe soft-close deksel. De watchwinder is gemaakt van hoogwaardig hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De sublieme afwerking komt daarbij duidelijk tot uiting door de 12 verflagen en beschermende laklaag waarvan de watchwinder is voorzien. Aan de binnenkant is de watchwinder eveneens perfect afgewerkt, hier met een speciale soft velvet inleg. Deze zorgt voor een optimale bescherming van je horloges tegen krasjes en andere beschadigingen.

Benson Black Series 4.16.B watchwinder

De basis van de watchwinder is uiterst solide en betrouwbaar, Benson heeft daarbij gebruik gemaakt van Japanse motoren die zeer goed bekend staan. Ze zijn krachtig genoeg voor het opwinden van het meest zware automatische horloge en bovendien energiezuinig en stil in gebruik. De watchwinder kan worden ingesteld per horloge afzonderlijk, wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. Op deze manier krijgt ieder horloge een perfect afgestelde wijze van opwinding. Het instellen gaat zeer eenvoudig met behulp van het innovatieve touchscreen. Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders, waardoor vrijwel ieder formaat horloge gemakkelijk in de houders geplaatst kan worden. Deze combinatie van eigenschappen maakt de Benson Black Series 4.16.B geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Verder is de watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Wanneer je ervoor kiest deze in te schakelen, kun je je horloges daadwerkelijk in de spotlight plaatsen. De Benson Black Series 4.16.B is uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast heb je met dit model de beschikking over een handige powerwinding functie. Hiermee kun je ervoor kiezen jouw horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Dat is natuurlijk erg handig wanneer je even niet zoveel tijd hebt. De watchwinder is tot slot voorzien van een USB aansluiting. Al met al is deze watchwinder van Benson een zeer luxe model met een stijlvolle uitstraling, die voorzien is van alle denkbare gemakken. Het gebruikscomfort van deze watchwinder is dan ook zeer goed te noemen. Bovendien kies je met deze watchwinder voor een model met een uiterst goede prijs-/kwaliteit verhouding, waardoor je een zeer hoogwaardige en luxe watchwinder aanschaft tegen een aantrekkelijke prijs.

De Benson Black Series 4.16.B is bij ons in de webshop te bekijken, door middel van duidelijke foto’s en een filmpje. Hiermee heb je de beschikking over een zeer compleet beeld van deze watchwinder. Wanneer je ervoor kiest deze watchwinder bij ons te bestellen, dan ontvang je deze thuis met adapter en certificaat. Bovendien wordt de watchwinder geleverd met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Betalen kan bij ons met verschillende veilige betaalwijzen, zoals creditcard, Paypal, Ideal en een bankoverschrijving. Je bestelt bij ons dus altijd met een gerust gevoel!