Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis

Geplaatst op 3 februari 2023 om 15:10 uur

Een goede watchwinder is absoluut onmisbaar wanneer je in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges. Deze zorgt er immers voor dat jouw horloges worden voorzien van de benodigde beweging wanneer ze niet gedragen worden. Zo voorkom je stilstand van je horloges. Een watchwinderkluis is daarvan de overtreffende trap. Niet alleen biedt deze een efficiënte en veilige wijze van opwinding voor jouw automatische horloges, daarnaast kun je je horloges hierin ook optimaal veilig opbergen. Hiermee is het niet nodig je watchwinder in een kluis te plaatsen, omdat de watchwinderkluis deze twee functies in één biedt. Er zijn verschillende mooie merken die op dit gebied kwaliteit bieden. Het Nederlandse merk Benson is er hier één van. Naast een indrukwekkende collectie watchwinders van hoge kwaliteit, vinden we in de Benson collectie ook 2 verschillende watchwinderkluizen die absoluut de moeite van het bekijken waard zijn. Graag lichten we een stijlvolle en veilige watchwinderkluis uit deze collectie voor je uit.

De Benson Black Series Safe 6.22.B is een uitblinker te noemen op verschillende vlakken. Zo biedt deze watchwinderkluis natuurlijk in eerste instantie een veilige opbergplaats voor jouw automatische horloges in combinatie met een doeltreffende wijze van opwinding. Deze watchwinderkluis biedt bovendien ruimte voor het opwinden en opbergen van 6 automatische horloges en is daarmee geschikt voor de fanatiek verzamelaar. Hij is gemaakt van edelstaal en daarmee uiterst robuust en degelijk. De bouten om de kluis in de muur te verankeren worden meegeleverd. Dit model is verder uitgevoerd in de kleur zwart en is daarmee passend in vrijwel ieder interieur. Door de compacte vormgeving is er niet veel ruimte nodig om deze kluis te kunnen plaatsen. De kluis is uiterst veilig af te sluiten met het speciale vingerprint slot. Hierdoor weet je zeker dat jij de enige bent die bij je horloges kan komen.

De Benson Black Series Safe 6.22.B met in de basis hoogwaardige Japanse motoren, zorgt ervoor dat jouw horloges op de meest efficiënte en veilige wijze van energie kunnen worden voorzien. Doordat deze motoren zeer betrouwbaar zijn, weet je zeker dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. Bovendien zijn deze motoren zowel energiezuinig als geluidsarm, wat zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. De rotoren van de watchwinder zijn ieder individueel instelbaar. Zo stel je voor elk horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Door het speciale en moderne touchscreen display, gaat het instellen van de watchwinder gemakkelijk en snel. De horloges zijn in deze watchwinder op te winden met de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast is er ook een overwind protectie voorzien, die ervoor zorgt dat jouw horloges beschermd worden tegen overspanning. Doordat de watchwinder ook een speciale powerwinding functie biedt, kun je je horloges bovendien indien gewenst in korte tijd van de benodigde energie voorzien. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt tenslotte middels netstroom met behulp van een adapter.

Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis

Met de Benson Black Series Safe 6.22.B ben je dus compleet voorzien en kies je niet alleen voor een watchwinder van zeer hoge kwaliteit in combinatie met een stijlvolle uitstraling, maar ook voor de meest veilige wijze van opbergen van je horloges. Daar komt nog bij dat Benson erom bekend staat een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden met hun collectie watchwinders. Dit geldt zeker ook voor de Benson Black Series Safe 6.22.B, waardoor je met de aanschaf van deze watchwinderkluis veel waar voor je geld krijgt. Je horloges zijn hiermee altijd klaar voor gebruik en krijgen bovendien de beste verzorging. Een goede watchwinder als deze zorgt er namelijk ook voor dat de olie in jouw horloges optimaal wordt verdeeld, wat de levensduur van jouw trots ten goede komt.

Je vindt de gehele collectie watchwinders en watchwinderkluizen van Benson bij ons in de webshop, zo ook de Benson Black Series Safe 6.22.B. Wanneer je ervoor kiest deze watchwinderkluis bij ons te bestellen, ontvang je deze thuis met een adapter, duidelijke handleiding en de bouten voor verankering. Bovendien krijg je bij deze kluis 2 jaar garantie, waardoor je je bestelling met een gerust gevoel plaatst. Wanneer je vragen hebt, of graag een passend advies ontvangt, kun je hiervoor natuurlijk ook bij ons terecht. Wij hebben een brede kennis en ervaring opgedaan op het gebied van zowel de watchwinder als het automatische horloge. Wij zijn dan ook zeker in staat je bij te staan met raad en daad wanneer nodig.

Bekijk de Benson Black Series Safe 6.22.B nu bij ons in de webshop en zie alle voordelen van deze watchwinderkluis op een rijtje! Compleet met duidelijke foto’s krijg je een compleet beeld van deze watchwinderkluis en alle mogelijkheden. Betalen is bij ons mogelijk met verschillende veilige betaalwijzen. Zo betaal je bij ons met creditcard, Paypal, iDeal of bankoverschrijving. Bovendien is verzending wereldwijd mogelijk. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van DPD, PostNL en Fedex.