Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Masterbox zwart watchwinder

Geplaatst op 20 oktober 2021 om 08:39 uur

Ben jij op zoek naar een watchwinder voor het opwinden van 1 horloge? Lees dan vooral even verder. Voor diegene die op zoek is naar het beste van het beste op dit gebied, in combinatie met een compacte vormgeving, is Swiss Kubik een absolute aanrader. Dit Zwitserse watchwinder merk  is over de gehele wereld bekend bij de liefhebber van automatische horloges. De reden hiervoor is dat dit merk al jarenlang hoogwaardige producten produceert in Genève, Zwitserland. Het land Zwitserland staat natuurlijk in het algemeen bekend als zijnde het horlogeland pur sang. Swiss Kubik doet dit gegeven dan ook eer aan. De watchwinder is onlosmakelijk verbonden met het automatische horloge, omdat je met dit type horloge eigenlijk niet zonder een watchwinder kunt. Deze zorgt er immers voor dat jouw horloge wordt voorzien van de beweging die het nodig heeft om te kunnen blijven lopen, wanneer je het horloge niet draagt.

Swiss Kubik Masterbox black watchwinder

De Swiss Kubik watchwinders kenmerken zich door een strakke en moderne vormgeving in combinatie met de modernste en hoogstaande techniek van tegenwoordig. Deze watchwinders hebben allemaal de vorm van een kubus, waarmee de duidelijke handtekening van Swiss Kubik voor een ieder zichtbaar is. De compacte designs van Swiss Kubik zorgen ervoor dat je altijd een plekje kunt maken voor deze watchwinders. Ze hebben niet veel ruimte nodig en zijn licht van gewicht, waardoor je ze gemakkelijk kunt plaatsen en verplaatsen. Doordat deze horlogeaccessoire ook nog eens werken op batterijen is het tevens mogelijk om ze in een kluis te plaatsen. Hiermee kies je op een eenvoudige manier voor optimale veiligheid. Een Swiss Kubik watchwinder functioneert gemiddeld maar liefst 3 jaar op een set AA batterijen. Ze zijn dan ook duurzaam en energiezuinig te noemen, wat in de tijdsgeest van tegenwoordig een groot pluspunt is.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder van Swiss Kubik dat geschikt is voor het opwinden van 1 horloge, is de Swiss Kubik Masterbox Black. Dit model is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur zwart. Door de keuze voor het aluminium is dit model niet alleen stevig, maar ook licht in gewicht. De watchwinder is daarnaast in verschillende andere kleuren leverbaar zoals rood, oranje, groen en blauw. Dit maakt dat er voor elke persoonlijke smaak en interieur wel een Swiss Kubik Masterbox verkrijgbaar is. Deze watchwinder is voorzien van een Swiss made motor  waarmee een basis van topkwaliteit is gerealiseerd. De Zwitserse motoren zijn tenslotte niet voor niets wereldwijd een begrip. Het zijn stille en krachtige motoren, die bovendien uiterst betrouwbaar zijn. Natuurlijk is deze watchwinder geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Ze weten zelfs de meest zware horloges zonder problemen van energie te voorzien. Deze watchwinder mag dan klein van formaat zijn, ze zijn bijzonder doeltreffend en efficiënt en bieden alles dat je als liefhebber van automatische horloges nodig hebt.  

Het aantal omwentelingen is bij de Swiss Kubik Masterbox Black watchwinder uiteraard instelbaar, zodat je dit exact op de behoefte van jouw horloge kunt afstemmen. Verder is de watchwinder voorzien van een overwind protectie en een USB aansluiting. Ook deze watchwinder werkt gedurende langere tijd op een set AA batterijen, zodat je hier weinig omkijken naar hebt. Met de Swiss Kubik Masterbox Black ben je er dus altijd van verzekerd dat jouw horloge op de juiste wijze opgewonden wordt. Je hoeft hiermee dus niet bang te zijn voor onnodige slijtage of stilstand van je horloge. Stilstand van een automatisch horloge kan vervelende gevolgen hebben, zoals onnauwkeurigheden in tijd-/ en datum weergave. Een goede watchwinder zoals die van Swiss Kubik is dan ook van groot belang wanneer je goed voor je horloge wilt zorgen.

Swiss Kubik biedt verschillende mogelijkheden om jouw watchwinder extra compleet te maken indien je dit wenst. Zo bieden zij de mogelijkheid optioneel plexi glaasjes erbij te bestellen. Deze zorgen ervoor dat jouw horloge beschermd wordt tegen onnodige slijtage en beschadiging. Zo krijgen bijvoorbeeld condens, stof en vuil geen kans en is je horloge ook beter beschermd tegen bijvoorbeeld kinderhandjes. Eveneens optioneel is bij Swiss Kubik een adapter bij te bestellen. Als laatste biedt het merk kleinere horlogehouders. De meeste horloges zullen in de standaard meegeleverde horlogehouders passen, maar wanneer je in het bezit bent van extra kleine dames-of herenhorloges zijn de kleinere horlogehouders een zeer mooie optie.

De hoge kwaliteit van de watchwinders van Swiss Kubik staan voor ons buiten kijf. Ook het merk zelf heeft het volste vertrouwen in haar producten. Dit is dan ook te zien aan de garantietermijn die geboden wordt op de Swiss Kubik watchwinders. Je ontvangt bij bestelling van een Swiss Kubik watchwinder namelijk maar liefst 3 jaar garantie.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw bestelling keurig netjes wordt ingepakt en leveren we een duidelijke handleiding mee zodat je direct aan de slag kunt!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik.