Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 6.16.MA watchwinder

Geplaatst op 7 mei 2022 om 10:59 uur

Voor het behoud en onderhoud van jouw automatische horloges is een watchwinder absoluut essentieel. Een automatisch horloge kan functioneren door middel van beweging. Wanneer je het horloge draagt, voorziet de natuurlijke beweging van de pols in deze beweging. Wanneer je hem echter niet draagt, kun je deze in een watchwinder plaatsen. Wanneer je dit niet zou doen komt het automatische horloge stil te staan met alle vervelende gevolgen van dien. Een luxe horloge wordt veelal met de hand vervaardigd volgens het oude ambacht van de horlogemaker. Natuurlijk past hier een watchwinder bij die met evenveel passie en zorg is gemaakt. We laten je dan ook graag kennis maken met merk dat horlogeaccessoires biedt die met de hand zijn gemaakt en opvallen door de perfecte afwerking en het oog voor detail. Bovendien springen deze horlogeaccessoires extra in het oog door de functionaliteit. We hebben het dan over het Nederlandse merk Benson.

Benson Black Series 6.16.MA

We besteden vandaag extra aandacht aan een specifieke watchwinder van Benson, namelijk de Benson Black Series 6.16.MA. Deze exclusieve horlogeaccessoire is afkomstig uit de meest luxe serie van Benson, de Benson Black Series. De watchwinder is met de hand gemaakt van hout en uitgevoerd met een bijzonder mooie macassar look. De watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en bovendien een extra laklaag ter bescherming. Dit benadrukt hoe belangrijk Benson de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten vindt. Ook aan de binnenkant van de horlogeaccessoire is duidelijk te zien hoeveel aandacht eraan is besteed. Deze is namelijk voorzien van een speciaal soft velvet, die jouw horloges op professionele wijze beschermt tegen beschadigingen. De Benson Black Series 6.16.MA is geschikt voor het opwinden van 6 automatische horloges. Daarnaast biedt dit model een mooie extra, namelijk opbergruimte voor nog eens 5 horloges. Dit maakt deze watchwinder uitermate geschikt voor de fanatiek verzamelaar van mooie horloges. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen de opbergruimte te gebruiken voor andere sieraden. Deze horlogeaccessoire is aan de bovenkant afsluitbaar met een speciale soft close deksel. Aan de voorkant is de watchwinder eveneens afsluitbaar, hier met een deur van mineraalglas. Dit zorgt ervoor dat je jouw horloges ook tijdens het opwindproces gewoon kunt zien.

De Benson Black Series 6.16.MA is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Naast deze moderne Japanse techniek biedt deze watchwinder op technisch gebied nog vele andere mooie aspecten. Zo is de watchwinder uitgerust met een uiterst handig en modern touchscreen. Door gebruik te maken van dit touchscreen, kun je onder meer de draairichting en het aantal turns per day aanpassen per rotor afzonderlijk. Dit betekent dat ieder horloge individueel de juiste wijze van opwinding krijgt. Dit model is daarnaast ook voorzien van een mooie ingebouwde LED verlichting. Wanneer je ervoor kiest om deze in te schakelen, heb je een perfect uitzicht op je horloges, zelfs als het donker is. Je hebt met deze watchwinder de keuze uit de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast is deze ook voorzien van een overwind protectie. Tot slot biedt dit model een speedwinding functie. Hiermee kun je je horloges ook van de benodigde energie voorzien, wanneer je minder tijd te besteden hebt.

Met de Benson Black Series 6.16.MA hebben we wel kunnen laten zien, dat Benson watchwinders biedt die niet alleen stijlvol zijn, maar ook op technisch en kwalitatief gebied zeer aantrekkelijk zijn. Daar komt echter nog een pluspunt bij. Benson staat namelijk bekend vanwege de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt. Dat betekent dat je een watchwinder van zeer hoge kwaliteit kunt aanschaffen tegen een scherpe prijs. Voor de fervent verzamelaar is de Benson Black Series 6.16.MA een fantastische watchwinder, maar daarnaast ook een veilige opbergplaats voor je gehele verzameling. Als je meer dan 6 of 7 automatische horloges hebt, is het ook mogelijk dit model aan te schaffen met een capaciteit voor het opwinden van 8 horloges. Dan kies je voor de Benson Black Series 8.16, die leverbaar is in verschillende mooie kleuren.  Bovendien is er ook de mogelijkheid in deze zelfde serie een watchwinder aan te schaffen voor 2 of 4 automatische horloges. Kortom, een watchwinder uit de Benson Black Series is een uitstekende keuze voor iedere liefhebber van automatische horloges te noemen.

Wij leveren de Benson Black Series watchwinders met 2 jaar garantie met daarbij een duidelijke gebruiksaanwijzing. Vrijwel alle horlogeaccessoires van Benson, ook uit de andere series, zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je je nieuwe aanwinst snel thuis kunt verwachten. Betalen kan bij ons via verschillende veilige opties. Zo is het mogelijk met creditcard te betalen, maar ook iDeal, Paypal en gewone bankoverschrijving behoren tot de mogelijkheden. Wij verzenden bovendien wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Bestel dus nu met een goed gevoel jouw nieuwe Benson watchwinder bij ons in de webshop en kies voor betaalbare kwaliteit!