Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Gray

Geplaatst op 30 april 2022 om 13:58 uur

Zoek jij een goede watchwinder voor het opwinden van jouw automatische horloges? De echte horlogeliefhebber laat zijn automatische horloge namelijk niet stilstaan. Door het gebruik van een watchwinder zorg je ervoor dat jouw automatische horloge voldoende energie krijgt en daardoor op elk moment gereed is om te dragen om je pols. Dit is niet alleen handig maar ook een groot voordeel voor de levensduur van jouw horloge.

Als je je automatische horloge om je pols hebt zorgen jouw eigen bewegingen voor de opwinding van het horloge. Draag je het horloge echter niet dan loop je het risico dat deze stil komt te staan. Dit is om meerdere redenen ongewenst. Natuurlijk wil je dat jouw automatische horloge altijd klaar is voor gebruik. Het is erg vervelend wanneer je je horloge door stilstand steeds opnieuw moet instellen. Daarnaast kan stilstand ook onnauwkeurigheden in tijdsweergave veroorzaken. Iedere echte liefhebber van luxe horloges zal dit te allen tijde willen voorkomen. Naast de opwindfunctie, verzorgt een goede watchwinder eveneens een juiste olieverdeling in het horloge door de beweging van de watchwinder. Dit gebeurt bij de meeste watchwinders door middel van rotatie.

Een watchwinder biedt tenslotte een betrouwbare en veilige opbergplaats voor je horloge. Door je horloge hierin op te bergen bescherm je je horloge tegen onder meer beschadigingen en schadelijke invloeden van buitenaf. Bepaalde merken bieden bovendien modellen die kunnen functioneren op batterijen. Deze bieden als voordeel dat je de watchwinder met het horloge ook in een kluis kunt bewaren. Dit biedt natuurlijk een optimaal gevoel van veiligheid.

Een merk afkomstig uit Zwitserland dat watchwinders produceert die werkzaam zijn op batterijen, is het unieke en vooruitstrevende merk Swiss Kubik. De Swiss Kubik watchwinders zijn daarnaast gemakkelijk herkenbaar door de kubusvormige designs en compacte vormgeving. De modellen van Swiss Kubik zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse varianten. Er zijn veel mogelijkheden binnen de collectie van Swiss Kubik wanneer we kijken naar de verschillende materialen en kleuren die worden gebruikt. De uitstraling van de watchwinders is in zijn algemeen modern en strak te noemen. Wat betreft capaciteit biedt Swiss Kubik modellen met ruimte voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 of maar liefst 12 horloges. Ook de echte verzamelaar kan dus bij dit merk prima terecht.

Elke Swiss Kubik watchwinder is voorzien van één of meerdere Swiss made motoren, die bekend staan als de beste ter wereld. Deze motoren zijn krachtig en sterk en zorgen ervoor dat zelfs de meest zware automatische horloges kunnen worden opgewonden. Welk automatische horloge je ook in het bezit hebt, een Swiss Kubik watchwinder verzorgt altijd de juiste wijze van opwinding. Doordat de watchwinders bovendien zijn voorzien van de Zwitserse motoren, functioneren ze in stilte. Je kunt er dus ook met een gerust hart voor kiezen om deze horlogeaccessoire bijvoorbeeld in je slaapkamer of op je werkplek te plaatsen.

Wanneer je ervoor kiest een hoogwaardige watchwinder aan te schaffen van Swiss Kubik, kan dit ook tegen een aantrekkelijke prijs. De modellen uit de collectie van Swiss Kubik die vroeger de ABS modellen werden genoemd, staan nu bekend als de Swiss Kubik Startboxen. Met een Swiss Kubik Startbox kies je voor een instapmodel van Swiss Kubik. Hiermee kun je je automatische horloge op een zeer doeltreffende en veilige wijze opwinden. Je kunt er altijd zeker van zijn dat je horloge klaar is voor gebruik en je horloge veilig opbergen. Met dit basismodel van Swiss Kubik heb je dus alles wat je nodig hebt en dat uitnodigend geprijsd.

De Swiss Kubik Startbox Gray is hiervan een mooi voorbeeld. De watchwinder is gemaakt van polyamide en hiermee licht van gewicht. In combinatie met de compacte vormgeving maakt het deze horlogeaccessoire zeer handzaam en daarmee makkelijk te plaatsen of verplaatsen. Deze specifieke watchwinder is uitgevoerd in een mooie grijze tint. Het is echter ook mogelijk hetzelfde model in andere kleuren aan te schaffen. Zo is dit design verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, blauw, rood, bruin en oranje. Wat verder opvalt is de sublieme afwerking en het oog voor detail dat in de watchwinder naar voren komt.

Natuurlijk is de Swiss Kubik Startbox Gray voorzien van een Swiss made motor. Bovendien is vooraf al geprogrammeerd voor direct gebruik en is dit model uitgerust met een overwind protectie. Wanneer je bovendien een erg klein horloge in bezit hebt is het mogelijk een speciale kleinere horlogehouder bij te bestellen. Zo plaats je moeiteloos ook een heel klein horloge in de watchwinder. Je kunt de Swiss Kubik Startbox Gray dus zelf zo compleet maken als je zelf wilt.

Wij bieden in onze webshop een prachtige selectie watchwinders van Swiss Kubik, waaronder de Swiss Kubik Startbox Gray. Je kunt deze watchwinders bij ons bestellen en op veilige wijze betalen met creditcard, Paypal, iDeal of gewone bankoverschrijving. Iedere watchwinder van Swiss Kubik wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Wij verzenden de watchwinders wereldwijd met DPD, Fedex en PostNL. Bekijk ons uitgebreide assortiment nu in de webshop en kies de Swiss Kubik watchwinder die het best bij jou en jouw automatische horloge past!