Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 11 juli 2021 om 08:14 uur

Voor iedereen die een mooie kwalitatieve watchwinder zoekt met alles erop en eraan maar niet de hoofdprijs wil betalen is Benson een zeer interessant merk. De Benson watchwinders kenmerken zich onder andere door een stijlvol design, hoge kwaliteit, hoogstaande techniek, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Benson is een Nederlands merk en produceert hoogwaardige producten die zich kunnen meten met veel duurdere merken. Benson heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van watchwinders en weet dan ook als geen ander aan welke voorwaarden een goede watchwinder moet voldoen. De modellen in de collectie van Benson zijn dan ook zeer compleet en voorzien van de modernste techniek en innovaties. Benson heeft recent verschillende nieuwe watchwinder modellen geïntroduceerd in de collectie, die zeker het bekijken waard zijn. Het gaat dan om nieuwe Smart-Tech II modellen, de Swiss Series (deze watchwinders zijn voorzien van Swiss made motoren) en de nieuwe generatie Black Series.

De Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder is één van de prachtige nieuwe Black Series modellen. Deze watchwinder is met de grootste zorg met de hand vervaardigd uit bijzonder mooi hout. De combinatie van de walnoot style buitenkant met de glazen deurt en de zwarte stoffen binnenkant stralen een absolute luxe uit. De zaachte stof dat aan de binnenkant is aangebracht zorgt bovendien voor een zeer goede bescherming van je horloges tegen eventuele beschadigingen. De watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermlaag, voor een optimale kwaliteit. Je kunt er dus op rekenen dat hij lang mooi blijft.

De Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges en biedt bovendien nog extra opbergruimte voor 6 andere horloges. Het is natuurlijk ook een goede mogelijkheid om deze extra opbergruimte te benutten voor het opbergen van andere sieraden, of bijvoorbeeld manchetknopen. Deze specifieke watchwinder is uitgerust met krachtige motoren van Japanse makelij. Deze motoren zijn ook tijdens het opwindproces vrijwel stil in gebruik voor een optimaal gebruikscomfort. Daarnaast staan deze erom bekend duurzaam en energiezuinig te zijn. Deze motoren zijn bovenal betrouwbaar en dat betekent dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen!

Wat deze Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder extra bijzonder maakt, is dat het een Limited Edition betreft. Er zijn van dit model slechts 250 stuks in omloop wereldwijd, die individueel zijn genummerd. Met deze watchwinder kies je dus voor een uniek exemplaar en heb je echt iets bijzonders om je verzameling op te winden en te bewaren. De Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder biedt ook op technisch gebied vele mooie eigenschappen en functionaliteiten. Zo is deze uitgerust met een modern touchscreen en ingebouwde LED verlichting. De rotoren zijn elk individueel instelbaar, waardoor je de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge kunt instellen. Zo weet je zeker dat elk horloge krijgt wat het nodig heeft. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, past elk horloge vrijwel feilloos in de watchwinder. Deze watchwinder is dan ook geschikt voor elk type en merk automatisch horloge.

Naast een overwind protectie biedt deze watchwinder ook een speedwinding functie. Hiermee wind  je je horloge binnen korte tijd op. De deksel van de watchwinder sluit voorzichtig door de speciale soft close cover. Verder is de watchwinder werkzaam met behulp van een adapter die uiteraard wordt meegeleverd. Ook is deze watchwinder voorzien van een USB aansluiting en fraaie edelstalen voeten voor een extra luxe uitstraling.

Het is duidelijk dat deze Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder zowel qua design, als techniek en kwaliteit veel te bieden heeft. Daarnaast kenmerkend zijn de verschillende extra’s, zoals de opbergruimte waaraan is gedacht. Het maakt dit model zeer compleet en uitermate geschikt voor de echte verzamelaar. Als je daar nog bij bedenkt dat deze watchwinder voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden, zal menig liefhebber en verzamelaar geïnteresseerd geraakt zijn door dit model. Zeker als je ervan houdt iets bijzonders in huis te halen dat niet iedereen heeft. Met deze Limited Edition kies je tenslotte voor een model dat zeer beperkt verkocht wordt en daarmee exceptioneel en uniek te noemen is.

In onze webshop kun je de watchwinder nog eens extra goed bekijken door middel van duidelijke foto’s en zelfs een filmpje. Zo krijg je een zeer goed beeld van hoe de watchwinder er daadwerkelijk uitziet. Natuurlijk vind je hier ook de gehele collectie van Benson, die voor elke liefhebber en verzamelaar van automatische horloges een passende watchwinder biedt.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Benson en wij hebben vrijwel alle modellen op voorraad. Wanneer je voor de Benson Black Series 8.16WA Limited Edition watchwinder kiest ontvang je hem met 2 jaar garantie, duidelijke handleiding, adapter en certificaat thuis. Uiteraard wordt deze stevig verpakt en verzekerd en aangetekend verzonden. Wij verzenden wereldwijd met DPD, PostNL en Fedex. Je kunt in de webshop eenvoudig en veilig betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Ben je op zoek naar een uitstekende watchwinder voor 8 automatische horloges? Dan is het zeker de moeite waard om deze watchwinder eens te bekijken. In dit prijssegment vind je geen beter model. Als Nederlands merk biedt Benson je de zekerheid en service die je mag verwachten.