Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder

Geplaatst op 18 juli 2021 om 18:50 uur

Wij vinden het leuk om zo nu en dan een merk uit onze collectie uit te lichten en erover te schrijven. Op deze manier krijg je wat meer informatie over het merk dan enkel foto’s en specificaties. In dit blog artikel schrijven we over de Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder. Dit model is onlangs gepresenteerd en direct al één van de meest succesvolle modellen van dit merk. Maar waarom is de horlogeaccessoire zo populair? Laten we dit model eens beter bekijken en de argumenten opnoemen waarom jij jouw automatische horloge in deze Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder moet opwinden.

Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder

Met een watchwinder gemaakt in Zwitserland zit je altijd goed. Niet voor niets staan Swiss made producten voor optimale kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid. Zwitserland herbergt dan ook verscheidene mooie watchwinder merken, zoals RDI, Bernard Favre en Swiss Kubik, die ieder naast een uitermate hoge kwaliteit ook nog hun eigen bijzondere kenmerken hebben. In ieder geval zorgt een goede Zwitserse watchwinder ervoor dat je je nooit zorgen zult hoeven maken om stilstand van je automatische horloges.

Een watchwinder voorziet in de beweging die normaliter door de natuurlijke beweging van de pols wordt verzorgd. Deze beweging heeft elk automatisch horloge nodig omdat dit de benodigde energie opwekt. Wanneer het horloge niet gedragen wordt komt de watchwinder in beeld als handige accessoire. Toch kan een watchwinder van kwaliteit nog verschillende andere functies bieden. Zo zorgt een kwalitatieve watchwinder voor een juiste verdeling van olie in het uuwerk, biedt het een goede en veilige opbergplek voor jouw horloge en kan het ook als presentatiemiddel dienen wat zeker voor de verzamelaar een voordeel zal zijn. Tenslotte wil je je horlogeverzameling goed doen uitkomen en je trots kunnen laten zien. Last but not least zal een stijlvolle watchwinder voor de liefhebber ook fungeren als statussymbool. De meeste watchwindermerken besteden dan ook veel aandacht aan de uitstraling van de watchwinders die zij produceren.

Swiss Kubik is een Zwitsers watchwinder merk dat zowel voor de liefhebber met een enkel horloge, als voor de echte verzamelaar tal van mogelijkheden biedt. Swiss Kubik is een waar begrip op het gebied van de kwalitatieve watchwinder en zal dan ook niet onbekend zijn voor de liefhebber en verzamelaar van automatische horloges. Met de Swiss made kwaliteit die Swiss Kubik biedt weet je zeker dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. Swiss Kubik biedt een prachtige collectie met veel verschillende modellen. In de collectie van Swiss Kubik vinden we watchwinders met de capaciteit voor het opwinden van één horloge, maar ook voor bijvoorbeeld voor 3, 6, 8 of zelfs 12 horloges. De watchwinders van Swiss Kubik kenmerken zich door de kubusvormige designs, waardoor ze goed herkenbaar zijn. Daarnaast zijn de ontwerpen compact vormgegeven wat een voordeel is als je minder ruimte ter beschikking hebt of je je watchwinder wilt meenemen op reis of naar kantoor. Doordat de watchwinders van Swiss Kubik tot maar liefst 3 jaar kunnen functioneren op een set AA batterijen, is het ook heel goed mogelijk je watchwinder in een kluis te plaatsen. Dit maakt dat je kunt kiezen voor de meest veilige opbergplek voor jouw horloge(s).

Swiss Kubik kiest voor enkel hoogwaardige materialen. Door de diversiteit in het materiaalgebruik is het mogelijk uit veel verschillende varianten en kleuren te kiezen. Hierdoor is er voor elke liefhebber wel een Swiss Kubik watchwinder te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld watchwinders verkrijgbaar vervaardigd uit kunststof, leder en hout. Daarnaast is er de keuze voor watchwinders voor mensen met een verschillend budget. Zo kun je kiezen voor een instapmodel, genaamd de Startbox. Met deze watchwinder heb je alles wat je nodig hebt om je horloge efficiënt en veilig te kunnen opwinden en kies je voor hoogwaardige kwaliteit zonder poespas. De Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder is één van de varianten van deze Startbox. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide in de kleur grijs. Deze watchwinder is voorzien van een Zwitserse motor die er bekend om staan zeer stil in gebruik te zijn. Bovendien zijn deze motoren van het merk energiezuinig, wat in de tijdsgeest van tegenwoordig zeker een pluspunt te noemen is. Verder is de Swiss Kubik Startbox Gray standaard ingesteld voor vrijwel alle automatische horloges en biedt deze een overwind protectie.

Kortom, de Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder is een perfecte keuze voor diegene die één automatisch horloge heeft en deze veilig en professioneel wilt opwinden. Door de compacte vorm en batterijfunctie kan je deze overal neerzetten waar jij dat wilt. Zelfs in een kluis zodat jouw horloge en watchwinder veilig zijn. Kwaliteit en duurzaamheid zijn bij Swiss Kubik kernwaarden. Elk model wordt voordat het de fabriek verlaat volledig getest.

Elke watchwinder van Swiss Kubik wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Dit zegt genoeg over hoeveel vertrouwen het merk heeft in zijn eigen producten. Als officieel dealer van Swiss Kubik hebben wij de nieuwste collecties, scherpste prijzen en een zeer goede service. Bestel jouw Swiss Kubik eenvoudig en snel en met een gerust gevoel nu in onze webshop. Wij hebben alle populaire modellen op voorraad en anders heel snel leverbaar.