Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4 Macassar watchwinder

Geplaatst op 6 juli 2021 om 13:02 uur

Ben jij iemand met een passie voor automatische horloges? Heb je meerdere automatische horloges en heb je wellicht één favoriet model waardoor de anderen minder gedragen worden? De oplossing tegen stilstand van jouw automatische horloges is een watchwinder. Een watchwinder zorgt ervoor dat de horloges van energie worden voorzien waardoor ze niet komen stil te staan. Hierdoor zijn jouw horloges altijd gereed om te dragen doordat de tijd en datum goed staan.

Ken jij het watchwinder merk Paul Design al? Dit is een merk uit het Verenigd Koninkrijk dat één van onze beste merken is in haar prijsklasse. Paul Design is een voorbeeld van een merk dat kwaliteit levert zonder dat je hoofdprijs hoeft te betalen. Het merk staat dan ook bekend om de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding van de producten. Met een Paul Design watchwinder kies je bovendien voor klasse en stijl, maar ook voor de meest moderne technologie en een duurzaam product.

De oprichter van het merk heeft goed begrepen wat de echte liefhebber en/of verzamelaar zoekt in een watchwinder. Natuurlijk moet de watchwinder in de eerste plaats ieder willekeurig automatische horloge op de juiste wijze van energie kunnen voorzien, ongeacht het horlogemerk of type horloge. Je kunt dan ook met de watchwinders van Paul Design rekenen op een efficiënte en milde energievoorziening voor al  jouw horloges. Verder vindt men het bij Paul Design belangrijk de ontwikkelingen op de voet te volgen of zelfs voor te zijn. Dit is dan ook een traditioneel merk, dat vernieuwing en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Met een watchwinder van Paul Design ben je dan ook gegarandeerd voorzien van de modernste technologie voor jouw horloges.

Paul Design biedt bovendien designs die klasse en stijl uitstralen, maar met een klassieke insteek op gebied van design. Tenslotte wil ook het oog wat en zie je graag dat jouw horloges mooi uitkomen in de watchwinder. In de collectie van Paul Design is er gedacht aan zowel de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges, als aan de echte verzamelaar. Paul Design biedt dan ook watchwinders met ruimte voor een enkel horloge, maar ook watchwinders met een capaciteit voor bijvoorbeeld 12 horloges. Ook zijn er watchwinders die extra opbergplaats bieden voor horloges of bijvoorbeeld sieraden of manchetknopen. Hiermee bewaar je gemakkelijk en overzichtelijk al jouw horloges en/of sieraden bij elkaar.

De Paul Design Gentlemen 4 Macassar watchwinder is een model dat geschikt is voor het opwinden van 4 automatische horloges. Deze watchwinder is vervaardigd uit prachtig macassar hout en is hiermee bovenal een echte eyecatcher in vrijwel elk interieur. Deze watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje en is zelfs uitgerust met een zeer modern vingerprint slot. Op deze manier ben je er zeker van dat alleen jijzelf bij je horloges kunt komen. De watchwinder is uiteraard instelbaar, dit werkt gemakkelijk en snel met behulp van een innovatief touchscreen. Je kunt onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen op deze manier en dat per horloge afzonderlijk. Deze specifieke watchwinder van Paul Design biedt ook een overwind protectie.

Paul Design Gentlemen 4 Macassar

De Paul Design Gentlemen 4 Macassar watchwinder is voorzien van Japanse motoren. Deze zijn betrouwbaar, duurzaam en energiezuinig maar bovendien ook zeer stil in gebruik. Dit zal voor vele liefhebbers het gebruikscomfort enorm verhogen. Doordat de watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, heb je altijd een goed zicht op je horloges, zelfs tijdens het opwindproces. In combinatie met het bijzonder fraaie exterieur van deze watchwinder, zal deze eigenschap er bovendien voor zorgen dat alle ogen op jouw horloges gericht zullen zijn en ze extra mooi uitkomen.

Wanneer je op zoek bent naar een klassieke stijlvolle watchwinder van kwaliteit tegen een scherpe prijs, zit je met de Paul Design Gentlemen 4 Macassar zeer zeker goed. Met een watchwinder van Paul Design krijg je absoluut waar voor je geld en het loont dan ook zeker de moeite dit merk een kans te geven.

Wij hebben als officieel dealer van Paul Design de nieuwste collecties voor jou in ons assortiment tegen de scherpste prijzen. Wij kunnen je door onze ervaring met kwalitatieve watchwinders bovendien voorzien van een passend advies indien nodig. Bestel nu jouw favoriete Paul Design watchwinder in onze webshop en ontvang deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Je zal zeker versteld staan van de luxe en techniek die dit merk te bieden heeft voor deze mooie prijzen. Wacht dus niet langer en bestel jouw Paul Design watchwinder nu bij ons in de webshop! Je betaalt bij ons snel, veilig en eenvoudig met creditcard, Paypal, iDeal of gewone bankoverschrijving.