Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Aluminium 1 Light Gray

Geplaatst op 23 februari 2024 om 14:35 uur

Zwitserland biedt een heel scala aan gerenommeerde merken die hoogwaardige watchwinders bieden in allerlei soorten en maten. Veel liefhebbers en verzamelaars van automatische horloges zullen dan ook snel geneigd zijn om bij deze merken op zoek te gaan naar een model voor hun automatische horloge of horloges. Toch kun je voor watchwinders van hoge kwaliteit ook dichter bij huis zoeken.

Benson Compact Aluminium 1 Light Gray

Het vooruitstrevende merk Benson is namelijk gevestigd in Nederland en biedt met een uitgebreide en fraaie collectie voor vrijwel iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges een passende watchwinder. Benson staat erom bekend met hun producten een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Dit geldt voor zowel watchwinders, als voor de fraaie horlogeboxen en -etuis die zijn in hun collectie voeren. Het is dan ook zeker de moeite waard de collectie van Benson nader onder de loep te nemen. Deze collectie herbergt modellen met een diverse uitstraling. Zo zijn er meer klassieke en meer moderne watchwinders te krijgen van het merk Benson. Het maakt daarnaast ook niet uit of jouw voorkeur gaat naar Japanse motoren of Swiss made motoren. Benson heeft het namelijk allemaal gewoon in huis!  Wat betreft capaciteit zijn er bij Benson eveneens uitgebreide mogelijkheden. Zo ben je bij Benson aan het juiste adres voor een watchwinder met de capaciteit voor het opwinden van één of enkele automatische horloges, maar biedt het merk ook prachtige modellen voor het opwinden en opbergen van een gehele verzameling.

Tot slot kun je bij Benson kiezen uit modellen die functioneren met behulp van een adapter en uit modellen die eveneens werkzaam zijn op batterijen. Wanneer je je automatische horloges en watchwinder bijvoorbeeld graag wilt kunnen meenemen naar kantoor of op (zaken)reis, is het namelijk heel handig als de watchwinder ook op batterijen kan functioneren. Bovendien is ook het plaatsen in een kluis dan een mooie optie.

In dit artikel willen we graag meer aandacht besteden aan een watchwinder die afkomstig is uit een nieuwe lijn in de Benson collectie. Het gaat dan om de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray. Deze watchwinder is één van de fraaie toevoegingen uit de collectie, afkomstig uit de Benson Compact Aluminium Serie. Dit model is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray is kubusvormig en bovendien zeer compact. Doordat deze horlogeaccessoire daarnaast is vervaardigd uit aluminium, is deze licht in gewicht. Deze handzame watchwinder is dan ook ideaal wanneer je je horlogeaccessoire graag gemakkelijk met je mee wilt kunnen nemen. Doordat dit model zowel met een adapter als op batterijen kan functioneren, is dit model ideaal wanneer je jouw luxe horloge het liefst in een kluis wilt bewaren. Dit specifieke model uit de Benson Compact Aluminium Serie is uitgevoerd in de kleur lichtgrijs. Er zijn echter nog verschillende andere kleuren verkrijgbaar, zoals donkergrijs, zwart, donkerblauw en wit. Er is daarmee voor iedere persoonlijke voorkeur en voor ieder interieur wel een passende Benson Compact Aluminium watchwinder te vinden. Dit model is verder voorzien van een speciale flexibele horlogehouder, waardoor vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen in de houder geklikt kan worden.

De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray is uitgerust met een Japanse motor, die verschillende positieve eigenschappen biedt. Allereerst verzorgt deze variant motor de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge op efficiënte en veilige wijze. Ook als je een zeer zwaar automatisch horloge in het bezit hebt kun je op deze motor rekenen. Daarnaast functioneert de motor op energiezuinige wijze. Last but not least staan deze motoren erom bekend dat ze nauwelijks geluid produceren tijdens het opwindproces. Hierdoor kun je de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray ook prima op bijvoorbeeld je slaapkamer of in je kantoor plaatsen, zonder daarbij bang te hoeven zijn voor storende geluiden. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray kan gemakkelijk worden ingesteld met behulp van het handige LCD scherm. Hiermee wijzig je de draairichting en het aantal rotaties per dag eenvoudig en snel, waardoor jouw automatische horloge altijd de meest ideale wijze van opwinding krijgt. Door de rotatie wordt niet alleen jouw automatische horloge opgewonden, maar ook de olieverdeling in jouw horloge juist geregeld. Dit waarborgt de levensduur van je automatische horloge. De fraaie ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw automatische horloge desgewenst in de spotlight kunt zetten. Hierdoor heb je gedurende de gehele dag een goed zicht op jouw horloge. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Je kiest met de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray voor veel waar voor je geld. De watchwinder mag dan klein van stuk zijn, maar dit model heeft zeer veel te bieden door middel van een perfecte opwinding, ingebouwde LED verlichting en LCD scherm.

Met een watchwinder van deze hoge kwaliteit maak je je nooit meer zorgen om stilstand van je automatische horloge. Je bestelt de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Je ontvangt deze dan met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding.