Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik watchwinder voor 3 horloges

Geplaatst op 15 februari 2024 om 09:51 uur

Ben jij die verzamelaar met 3 of 4 automatische horloges in het bezit en ben je op zoek naar een permanente oplossing om stilstand van jouw automatische horloges te voorkomen? Dan is dit het artikel voor jou! Wij laten je namelijk graag nader kennismaken met een Zwitsers merk op dit gebied, met een brede collectie high-end watchwinders, waarbij zeker het perfecte exemplaar voor jou er ook bij zit! Een watchwinder van goede kwaliteit is het accessoire dat voor iedere trotse bezitter van 1 of meer automatische horloges onmisbaar is.

Een goede watchwinder voorziet jouw automatische horloges van de benodigde energie wanneer jij het niet draagt, zorgt er daarnaast voor dat de olie in de uurwerken van de horloges op de meest efficiënte wijze verdeeld wordt en biedt tot slot een veilige en stijlvolle opbergplaats voor jouw horloges. Wanneer je daarbij kiest voor Zwitserse kwaliteit, ben je er altijd van verzekerd dat je een betrouwbaar exemplaar aanschaft. Swiss made watchwinders staan niet voor niets overal ter wereld zeer goed bekend. Om dit label te mogen voeren, moet men namelijk aan zeer hoge standaarden voldoen.

De collectie van Swiss Kubik is zeer uitgebreid en biedt watchwinders voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar met meerdere automatische horloges in het bezit. Daarbij is er bovendien de keuze uit meer basic modellen tegen een scherpe prijs, of de meer luxe designs die meer mogelijkheden bieden en daarmee in een hogere prijsklasse vallen. In dit artikel richten we ons specifiek op de Swiss Kubik Triple serie, luxe watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Hiermee zijn deze modellen ideaal wanneer je 3 of 4 automatische horloges in het bezit hebt. Binnen de Swiss Kubik Triple serie zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft uitstraling en materiaalgebruik. Zo zijn er Triple watchwinders van het merk verkrijgbaar bekleed met stijlvol leder of uitgevoerd in diverse fraaie houtsoorten. Ook wat betreft kleur zijn er verschillende opties. We lichten graag een aantal Swiss Kubik Triple watchwinders voor je uit om je een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden die Swiss Kubik op dit gebied te bieden heeft.

Swiss Kubik watchwinder voor 3 horloges

Een eerste Triple watchwinder van Swiss Kubik waarover we je graag meer vertellen, is de Swiss Kubik Triple Leather Cognac SK03.CV002 plexi. Deze stijlvolle watchwinder is bekleed met leder in de kleur cognac, wat ervoor zorgt dat de watchwinder een zeer chique uitstraling heeft. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met het cognac-kleurige leder. Deze watchwinder is zoals gezegd geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Het maakt hierbij niet uit welk type of merk automatische horloges het betreft. De Swiss made motoren waarvan deze watchwinder is voorzien, zijn namelijk krachtig genoeg voor het opwinden van het meest zware automatische horloge. Deze motoren zorgen er bovendien voor dat de opwinding van je horloges op stille wijze gebeurt, zodat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Swiss Kubik Triple Leather Cognac SK03.CV002 plexi is zeer energiezuinig, de watchwinder kan tot wel 3 jaar functioneren op een set batterijen. Deze eigenschap in combinatie met het compacte design, maken dat je deze watchwinder indien gewenst ook in een kluis kunt plaatsen, zodat je je geen enkele zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van jouw watchwinder en automatische horloges. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met de speciale plexiglas glaasjes, die jouw automatische horloges bescherming bieden tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De watchwinder is verder instelbaar met behulp van de USB aansluiting, zodat je jouw automatische horloges op perfecte wijze van opwinding kunt voorzien. Tot slot is de watchwinder natuurlijk voorzien van een overwind protectie.

Wanneer je graag een opvallende watchwinder wilt, die direct in het oog springt, is de Swiss Kubik Triple Wood Sycomore Red SK03.BS005 misschien een mooie optie voor jou. Deze watchwinder valt namelijk direct op door het rode houten interieur en is dan ook een ware blikvanger te noemen. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur. Deze watchwinder is net als het voorgaande model geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijkertijd. Uiteraard is deze watchwinder ook weer voorzien van 3 high-end Swiss made motoren, die niet alleen energiezuinig, maar ook zeer betrouwbaar en geluidsarm zijn. De Swiss Kubik Triple Wood Sycomore Red SK03.BS005 functioneert op batterijen en is instelbaar met behulp van de USB aansluiting. De watchwinder is met zijn 30 cm breed, 10 cm hoog en 10cm diep mooi compact vormgegeven en daarmee zeer handzaam. Je neemt deze watchwinder indien gewenst daarom zeer gemakkelijk mee op reis of naar kantoor bijvoorbeeld. Dit model is wanneer dit wenselijk is nog uit te breiden met plexiglazen deurtjes, die tegen een meerprijs bij te bestellen zijn. Op deze manier maak je jouw watchwinder in een handomdraai afsluitbaar.

Wanneer je één van de genoemde hoogwaardige watchwinders van Swiss Kubik wilt bestellen of graag meer wilt zien van dit toonaangevende merk, kun je hiervoor bij ons terecht in de webshop. Wij leveren alle watchwinders van Swiss Kubik als officieel dealer met maar liefst 3 jaar garantie, je bestelt bij ons dan ook altijd met een gerust gevoel!

Als officieel dealer van Swiss Kubik leveren wij altijd de nieuwste modellen met laatste software updates. Op onze website bieden wij diverse high end merken met de beste functionaliteit en scherpe prijzen. Als expert op het gebied van deze horlogeaccessoire bieden wij je meer dan 18 jaar ervaring. Heb je een vraag of opmerking? Of ben je op zoek naar een specifieke watchwinder voor jouw automatische horloges? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!