Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Single 1.BS watchwinder

Geplaatst op 15 december 2022 om 10:44 uur

Een goede watchwinder moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Het is natuurlijk belangrijk dat deze op een efficiënte en tegelijk veilige wijze je horloge van de benodigde energie kan voorzien, zodat jouw horloge niet meer stil komt te staan. Daarnaast moet deze een veilige opbergplaats bieden voor jouw automatische horloge. De basis van iedere watchwinder wordt gevormd door de motor. Een hoogwaardige motor is krachtig genoeg om zelfs het zwaarste horloge soepel te kunnen ronddraaien en daarmee op te winden. Daarnaast zijn motoren van goede kwaliteit energiezuinig en functioneren zij in stilte. Met een watchwinder met geluidsarme motoren kun je je watchwinder en horloge bewaren waar je wilt, ook op plaatsen waar stilte gewenst is zoals de slaapkamer of op kantoor. Tot slot moeten de motoren natuurlijk betrouwbaar en degelijk zijn, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Naast de technische aspecten en de duurzaamheid van de watchwinder, biedt een kwalitatieve watchwinder ook een stijlvolle uitstraling. Hiervoor worden hoogwaardige materialen gebruikt, waardoor de watchwinder lang meegaat. Watchwinders zijn wat betreft uitstraling in veel verschillende varianten verkrijgbaar, van klassiek tot modern. Hierbij kun je dus de keuze maken die het beste bij jou en je horloges past. Last but not least is de capaciteit van een watchwinder van belang. Afhankelijk van hoeveel horloges je als liefhebber in bezit hebt, kies je een hierbij passende watchwinder. In dit artikel besteden we graag aandacht aan een watchwinder geschikt voor het opwinden van één horloge, afkomstig uit de collectie van het Nederlandse merk Benson.

De Benson Compact Single 1.BS watchwinder is een compact vormgegeven watchwinder met een modern en sportief karakter. Zoals vermeld is deze watchwinder geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Door het compacte design is er in ieder interieur wel een mooi plaatsje te vinden voor deze watchwinder. Doordat de watchwinder bovendien kan functioneren door het gebruik van batterijen is het een goede mogelijkheid de watchwinder en je automatische horloge in een kluis te plaatsen. Zo laat je wat betreft de veiligheid niets aan het toeval over. Het is echter ook mogelijk deze watchwinder te gebruiken met behulp van de meegeleverde adapter, wat ervoor zorgt dat je in dit opzicht flexibel bent.

Benson Compact Single 1.BS watchwinder

Dit model van Benson is uitgevoerd in de kleur zwart maar ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren zoals wit, carbon en diverse houttinten. Bovendien is het ook mogelijk dezelfde watchwinder aan te schaffen met ruimte voor 2 of 3 automatische horloges. Dit maakt deze variant watchwinder van Benson geschikt voor een breed publiek. De Benson Compact Single 1.BS watchwinder is voorzien van een Japanse motor die degelijk en zeer betrouwbaar is. Daarnaast is de watchwinder voorzien van een speciale flexibele horlogehouder, die ervoor zorgt dat ieder formaat automatisch horloge probleemloos in de watchwinder zal passen. Je klikt het horloge hierbij simpelweg in de houder. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van een zachte stof om jouw horloge een optimale bescherming te kunnen bieden tegen krasjes of andere beschadigingen. Benson heeft wat dat betreft niets aan het toeval overgelaten.

De Benson Compact Single 1.BS watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie. Het instellen van de watchwinder verloopt eenvoudig en snel met behulp van het moderne touchscreen display. Zo kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag gemakkelijk instellen. Met de Benson Compact Single 1.BS watchwinder kies je voor een doeltreffende en veilige wijze van opwinding voor jouw automatische horloge. Bovendien weet je altijd zeker dat je je horloge veilig kunt opbergen in de watchwinder. Daarnaast biedt het stijlvolle design een mooie mogelijkheid om jouw horloge tentoon te stellen. Met de Benson Compact Single 1.BS watchwinder biedt Benson daarmee een geheel compleet plaatje, tegen bovendien een aantrekkelijke prijs. Benson is een merk dat met name bekend staat om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders uit hun collectie. Dit is dan ook één van de sterke punten van de Benson Compact Single 1.BS watchwinder. Je hebt met deze watchwinder alles wat je nodig hebt om stilstand en slijtage van je horloge te voorkomen, zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen of in te hoeven leveren op de kwaliteit.

Wij bieden de gehele collectie van het merk Benson bij ons aan in de webshop, zo ook de Benson Compact Single 1.BS watchwinder. Bovendien hebben wij bijna de gehele collectie van dit interessante merk voor je op voorraad, zodat je na bestelling snel kunt gaan genieten van je aankoop. Wanneer je de Benson Compact Single 1.BS watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze dan ook snel thuis met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Ben jij die liefhebber van automatische horloges die op zoek is naar een hoogwaardige watchwinder tegen een scherpe prijs? Kies dan nu voor een Benson watchwinder!